נגיף הקורונה - משרד הבריאות
govextra.gov.il › ministry-of-health › coronaנגיף (וירוס) הקורונה בודד כגורם לצבר תחלואה בדלקת ריאות. תסמיני הקורונה דומים לשפעת: חום, שיעול, קוצר נשימה וקשיי נשימה. האבחנה במעבדה בלבד ונכון להיום אין טיפול ספציפי במחלה ואין חיסון נגד הנגיף.
עסקי מזון, משרד הבריאות
www.health.gov.il › SUBJECTS › ENVIRONMENTAL_HEALTHמפעלי יצור מזון ובכלל זה קייטרינג – מפוקחים במשרד הבריאות על-ידי שירות המזון הארצי. מסעדות, עסקי אירוח לסוגיהם (מלונות, צימרים), מטבחים מוסדיים במפעלים, גני אירועים ואולמות שמחה, ירידי מזון, מכולות, מעדניות, איטליזים, מרכולים גדולים, שווקים – מפוקחים במשרד הבריאות על-ידי ...
סטנדרטים לנושאי תברואה למסגרת חינוכית - מעונות לגיל הרך - ויקירפואה
https://www.wikirefua.org.il › title=ס...התייחסות של משרד הבריאות לתוכנית שהוגשה למתן חוות דעת, בעת קבלת היתר בניה/ שימוש חורג ... ציוד עבור ניקוי וחיטוי יוקצה לכל פונקציה של המעון בנפרד (מטבח, ...
חוזרים ונהלים , משרד הבריאות
www.health.gov.il › Services › Pagesמתווה תכנית הכשרה למתן חיסונים נגד קורונה (COVID-19) - עדכון 2. 186/2021. GP0|#ecad22f2-6426-4426-9906-9fa55909ea83;L0|#0ecad22f2-6426-4426-9906-9fa55909ea83|חוזר;GTSet|#a239ac66-6e19-4894-9a6d-0b635cdc56b4;GPP|#b004abf7-d52f-4e04-bc60-f14f3738b736.
נושאים , משרד הבריאות
https://www.health.gov.il/subjects/Pages/default.aspxנושאים מרכזיים באתר משרד הבריאות - היריון ולידה, הגיל המבוגר, חיסונים, זכויות מבוטחים, מזון ותזונה ועוד. ייתכן שאתה מנסה לגשת לאתר זה מדפדפן מאובטח בשרת.
נהלי עבודה במטבח - שמואל מולדובן - בטיחות מזון, איכות ויעוץ ...
www.moldovanfood.co.ilנהלי עבודה במטבח - שמואל מולדובן - בטיחות מזון, איכות ויעוץ בטיחות מזון.
מדריך לתנאי תברואה בבתי אוכל
https://www.irit-r.co.il › uploads › 2018/11 › מדרי...לתנאי התברואה הנדרשים מבתי אוכל בתקנות משרד הבריאות. המלצות ארגון הבריאות העולמי למניעת תחלואה ממזון ... מטבח )ראה גם בסעיף סידור פנימי במטבח(, מחסן, 4.
הנחיות התו הירוק - אתר רמזור קורונה
corona.health.gov.il › directives › green-pass-infoOct 03, 2021 · משרד הבריאות הוא הגוף היחיד הרשאי להפיק תו ירוק. קופות החולים לא יכולות להפיק תו ירוק אלא רק תעודות קורונה. אילו פרטים נדרשים כדי להפיק את התו הירוק. מספר תעודת זהות
מדריך לבתי אוכל
http://www.modiin.muni.il › GlobalFilesהמלצות ארגון הבריאות העולמי למניעת תחלואה ממזון ... לתנאי התברואה הנדרשים מבתי אוכל בתקנות משרד הבריאות. ... מטבח (ראה גם בסעיף סידור פנימי.
בית קפה, מסעדה לרבות הגשת פריט 4.2 א מפרט
https://www.tel-aviv.gov.il › Business › DocLib11.1 מדריך נהלים ותקנות לטיפול במזון במטבחים גדולים - מאי 2008 ... המנהל הכללי של משרד הבריאות ) בפרק זה - המשרד(, או מי שהסמיכו מבין המנהל.
תקנות משרד הבריאות לבתי אוכל | שטחים לעסקים | קלוד אדריכלים
https://www.claude.co.il › תקנות-משרד...יש לקבל ממשרד הבריאות אישור עמידה בתקן של התנור ושל כל ציוד המטבח. אופן חלוקת השטחים על פי התקנות הנדרשות: מטבח – לפחות 10 מ"ר, מחסן – לפחות 6 מ"ר, אזור מכירה ...
רישוי עסקים (תנאי תברואה נאותים לבתי אוכל), התשמ"ג-1983 - משרד ...
https://www.health.gov.il › health-mazon37A"מטבח" - חדר המיועד להכנת מזון או משקה, לרחיצת כלים או להחזקת מזון מוכן;. "המנהל" - המנהל הכללי של משרד הבריאות או מי שהוא הסמיך לענין תקנות ...
חוזרים ונהלים , משרד הבריאות
https://www.health.gov.il/Services/Pages/NoticesAndRegulations.aspxמתווה תכנית הכשרה למתן חיסונים נגד קורונה (COVID-19) - עדכון 2. 186/2021. GP0|#ecad22f2-6426-4426-9906-9fa55909ea83;L0|#0ecad22f2-6426-4426-9906-9fa55909ea83|חוזר;GTSet|#a239ac66-6e19-4894-9a6d-0b635cdc56b4;GPP|#b004abf7-d52f-4e04-bc60-f14f3738b736.
משרד הבריאות
health.gov.il › UNITSOFFICE › PagesJavaScript must be enabled in order to view this page. JavaScript must be enabled in order to view this page. JavaScript must be enabled in order to view this page. JavaScript mus
הנחיות מיוחדות לרישוי בתי אוכל
https://www.t-rishuy.co.il › uploads › 2017/12 › ה...ניתן, באישור משרד הבריאות, לקבוע מחסן חיצוני עיקרי במרחק שלא יעלה על 25 מטרים ... מטבח מלא. חדרים ותשתיות נדרשים. עסק זה חלות כל הנחיות תקנות רישוי עסקים ...
נהלי עבודה במטבח - שמואל מולדובן - בטיחות מזון, איכות ...
https://www.moldovanfood.co.il/?categoryId=8811נהלי עבודה במטבח - שמואל מולדובן - בטיחות מזון, איכות ויעוץ בטיחות מזון.
להורדת המפרט - Gov
https://www.gov.il › BlobFolder › generalpageהנחיות משרד הבריאות לתכנון והפעלת תחנות שאיבה לשפכים. (2). כללי תאגידי מים וביוב )שפכי מפעלים המוזרמים למערכת הביוב(,.
משרד הבריאות
https://health.gov.il/UNITSOFFICE/Pages/UnitsList.aspxJavaScript must be enabled in order to view this page. JavaScript must be enabled in order to view this page. JavaScript must be enabled in order to view this page. JavaScript mus
עסקי מזון, משרד הבריאות
https://www.health.gov.il/SUBJECTS/ENVIRONMENTAL_HEALTH/FOOD/Pages/default.aspxמפעלי יצור מזון ובכלל זה קייטרינג – מפוקחים במשרד הבריאות על-ידי שירות המזון הארצי. מסעדות, עסקי אירוח לסוגיהם (מלונות, צימרים), מטבחים מוסדיים במפעלים, גני אירועים ואולמות שמחה, ירידי מזון, מכולות, מעדניות, איטליזים, מרכולים גדולים, שווקים – מפוקחים במשרד הבריאות על-ידי ...
חוזרים ונהלים - משרד הבריאות
https://www1.health.gov.il/nursing/work/toolkits/regulationsהנחיות מקצועיות בתחום הטיפול. מספר החוזר. שם החוזר וקישור. 184/2021. פעולות סיעוד לאחות מוסמכת ולאחות מוסמכת בוגרת השתלמות מוכרת בטיפול נמרץ לסוגיו בטיפול במטופל הנתמך במכשיר ECMO - עדכון. 183/2021 ...
משרד הבריאות
health.gov.il › hozer › bz17_2011משרד הבריאות