חיפשת:

מבנה החללית

גולשים בחלל
https://ar.ofek.cet.ac.il › units › act3-2
מבנה החללית בהתאם ליעד ולמשימה לפניכם שני סוגי חלליות: חללית אל כוכבי הלכת וחללית במסלול סביב כדור-הארץ. קראו על התכנון המיוחד של כל אחת מהן:.
MAVEN – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/MAVEN
MAVEN (ראשי תיבות של: M ars A tmosphere and V olatile E volutio N) היא גשושית לחקר מאדים ששוגרה על ידי נאס"א ב- 18 בנובמבר 2013 כחלק מתוכנית מארס סקאוט. מטרת המשימה היא לחקור את …
אלטאיר (חללית) - ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org › wiki › אלטא...
מבנה החלליתעריכה · שלב הנחיתה על הירח - מכיל את מרבית הדלק שהחללית נושאת, מערכות אספקת כוח, וחמצן הדרוש לצוות. · שלב ההמראה מהירח - הכולל את יחידת המגורים של ...
תרשים מבנה החללית מרינר 10. איור: נאס"א - הידען
https://www.hayadan.org.il › mariner...
תרשים מבנה החללית מרינר 10. איור: נאס"א.
חלליות: מהי החללית הכי מהירה, ואיזו הכי גדולה? | סוכנות החלל …
https://www.space.gov.il/תגיות/חללית
בין אם מדובר בגשושית – חללית קטנה ולא מאוישת שחוקרת כוכבים ועצמים אחרים בחלל, בלוויינים – שמקיפים את כדור הארץ למטרות שונות, או בחלליות מאוישות – כמו אלה שהגיעו לירח ואלה שעתידות להגיע למאדים, …
דרגון (חללית) – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/דרגון_(חללית)
דרגון (באנגלית: Dragon) או דרגון 1 הייתה חללית מטען הניתנת לשימוש חוזר אשר פותחה על ידי חברת SpaceX. דרגון שוגרה על גבי משגר הפאלקון 9 למסלול לווייני נמוך אל תחנת החלל הבינלאומית כדי להביא ציוד ואספקה. במרץ 2020 שוגרה בפעם האחרונה ומאז הוחלפה על ידי הדרגון 2. בטיסת הניסוי של החללית בדצמבר 2010, דרגון הפכה לחללית המסחרית הראשונה ששוגרה למסלול וחזרה לכדור הארץ. ב-25 במאי 2012, שוגרה החללית למשימתה השנייה ו…
החללית בראשית - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com › subjects_5164
ניל ארמסטרונג, אנחנו מאחוריך! תום ומובי מספרים בסרטון זה על מיזם ספייס איי-אל שבנה את החללית הישראלית הראשונה שהמריאה לירח! תלמדו על מבנה החללית ועל האתגרים ...
מבנה החללית
http://mail.edu-negev.gov.il › files › חללית
מבנה החללית - דפי עבודה ... מעבורת, תחנת חלל או חללית הם כלים מורכבים מאוד ומסובכים מאוד. אנחנו לא יכולים, כמובן, לבנות דגם דומה למציאות ואנחנו אפילו לא ...
החל שלב הרכבת מבנה החללית הישראלית שתשוגר לירח - Ynet
https://www.ynet.co.il › ... › מדע
בימים אלו מתחילה בתעשייה האווירית הרכבת החללית "האינטגרציה" של רכיביה של החללית של SpaceIL, שתשוגר לירח בשנה הבאה.
מבנה החללית..
https://www.cet.ac.il/SharvitEditor/page/ShowPage.asp?nPageID=790408
מבנה החללית.. אנחנו צריכות לקחת מעבורת חלל ולא חללית בגלל שאנחנו צריכות להקיים מושבה על הירח ... במעבורת צריך להיות כמה מאפינים מאוד מאוד חשובים .. היא צריכה להיות גדולה.. ורחבה כי אנחנו הרי …
מבנה החללית הישראלית הראשונה של SpaceIL מגיע לישראל
https://wp.spaceil.com › news › the-st...
מבנה החללית הגיע לישראל ואנחנו זוכים לסיקור רחב בעיתונות,. הקליקו וצפו: YNET, "החל שלב הרכבת מבנה החללית הישראלית שתשוגר לירח" ...
מבנה החללית
https://ar.ofek.cet.ac.il/units/he/science/unit17/Docs/Act3.doc
ובאתרי האינטרנט אודות המבנה של החלליות השונות: מעבורת חלל, חלליות מאוישות לטיסות במסלול סביב כדור-הארץ, תחנת חלל, חלליות בין פלנטריות, לוויינים, וכדומה. התרשמו הן מן הצורה החיצונית והן מן המבנה …
החל שלב הרכבת מבנה החללית הישראלית שתשוגר לירח
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5016476,00.html
Sep 14, 2017 · עוד צעד חשוב בדרך לירח: עמותת SpaceIL , הנציגה הישראלית בתחרות ,Google Lunar XPRIZE, מתקדמת בצעדי ענק להנחתת החללית הישראלית הראשונה על הירח, לאחר שהשבוע התקבל מבנה …
אפולו (חללית) – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/אפולו_(חללית)
תוכן עניינים העברה לסרגל הצד הסתרה התחלה 1 תאי הפיקוד/שירות שינוי מצב התת־פרק תאי הפיקוד/שירות 1.1 תא הפיקוד (CM) 1.2 תא השירות (SM) 2 רכב הנחיתה על הירח (LM) 3 מערכת המילוט (LES) 4 מתאם …
מעבורת חלל – ויקיפדיה
מכל הדלק: 8.4 מטרים. רקטות ההאצה: 3.71 מטרים. מוטת כנפיים. 23.79 מטר. מנועים. מנועים ראשיים: 3 × RS-25 (דחף: 5.255 MN יחד) רקטות ההאצה: 12.5 MN כל רקטה. מעבורת חלל היא חללית ו כלי טיס רב־פעמי, המסוגל להמריא מ כדור הארץ, לשהות בחלל …
תא צוות
שם החללית: pluto i. מבנה חיצוני : מעבורת החלל מורכבת משלושה חלקים עיקריים: המעבורת עצמה, המכילה את תא אנשי הצוות, תא מטען, ושלושה מנועי דלק נוזלי.
חללית – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/חללית
חללית היא כלי המשוגר לחלל למשימות מחקר, תקשורת, צילום, מטאורולוגיה, ניווט ועוד. חלליות מאוישות נשלחות לזמן מוגבל בחלל שבסופו הן שבות אל כדור הארץ ונבנות כך שיתאימו לחדירה לאטמוספירה, ואילו חלליות שמיועדות לחקור את מערכת השמש החיצונית, כגון וויאג'ר 1, לא מיועדות לחזור. חלליות שוגרו לחלל החל מהמחצית השנייה של