חיפשת:

מאכלים טבריינים

פינת אוכל | מסע קולינרי עם שמי זרחין בטבריה - הארץ
https://www.haaretz.co.il › dining
בספר הזה, שנפרשים בו שלושה עשורים בחייה של משפחה טבריינית, ברא זרחין יקום ריאלי-פנטסטי ומלא תאווה שבו ... את הקלסונס, מאכל בוקר מובהק, נהגנו לקחת לחוף הים.
אביגיל פותחת שולחן - אוכל טברייני
www.hamatkon.co.il › index
Jul 13, 2013 · אביגיל פותחת שולחן - אוכל טברייני. כמה אני אוהבת את המושג 'לפתוח שולחן'. זה לא סתם 'להגיש אוכל', או 'להזמין ארוחה'. לפתוח שולחן, פשוטו כמשמעו, זה לפתוח מכל הלב, להעמיס עליו דברים טובים עד שלא יהיה ...
אחד העם: 2013 - ehadhaam.blogspot.com
https://ehadhaam.blogspot.com/2013
הגיגים ומחשבות שעולות לי בראש על החיים והמצב בישראל.
מתחברים לשורשים: סופריטו בקר בבישול ארוך, קובה או מרק עוף ...
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001387079
אתר האוכל של גיל חובב – טבריה אהובתי - FOODSPY
https://foodspy.co.il › ביקורת-מסעדות
אז איפה נפתחה מסעדה טבריינית חדשה? ברור, בחיפה ... אבל לידיעתכם, היא אלופת טבריה והצפון בגפילטע פיש וברגל קרושה (שני מאכלים שלא אגע בהם גם במקל).
סיור בעקבות המטבח הטברייני – רשת טבריה
https://www.hordusn.com/סיור-בעקבות-המטבח-הטברייני
אורי מזר מחבר הספר 'מורשת מאכלים טבריינים' המטבח הטברייני את המתכונים המופיעים בספר זה לקחתי ממטבחה של אמי בהייה בלהה, שהיא דוגמה ומופת מייצג לאימהות העיר טבריה, כל …
מדריך טיולים בגליל | מוריס צמח | מורה דרך - דף הבית
morris.co.il
טיולים קולינריים וטיולים אתניים. מוריס יודע מתי טוב ללקט צמחי מאכל המתאימים לתבשילים העממיים אותם גילו לו המבשלות המקומיות. בגליל הוא מתרועע עם תושביו הדרוזים, הבדואים והיהודים, שומע את סיפוריהם על ספלון קפה מהביל ומלקט אותם אחד לאחד. מוריס מוביל את המטייל אל יקבי בוטיק ...
שולה פופ אפ טבריאני נפתח בשכונת פלורנטין בתל אביב - וואלה ...
https://food.walla.co.il/item/2992517
Sep 07, 2016 · קלסונס טבריינים ממלואים בגבינת קדוש (צילום: נופר טל)
מתכון: מדרוטה טברייני עם חומוס - דני בר
https://www.danybar.co.il › madruta-...
פנינה קדם מציעה מתכון טברייני ||| אחרי הקלסונס עוד מנה טבריינית שתאהבו ||| תובנות וגם היסטוריה מעורבים בין ... גם אשכנזים למדו ערבית ולהכין מאכלים מקומיים.
שולה פופ אפ טבריאני נפתח בשכונת פלורנטין בתל אביב - וואלה ...
https://food.walla.co.il › item
במהלך תהליך החיפוש שלו, אחר אוכל ייחודי לו נתקל חמי במאמר על מאכלים טבריינים. משפחתה של אמו היא טבריינית ואת נקודת ההשקה הוא מצא בדיוק שם.
קלסונס של סבתא עדה | השולחן
https://www.hashulchan.co.il › מתכונים
מאכל טברייני שנהוג להגיש בשבועות. לפי המסורת, הגבינה במלית חייבת להיות צפתית קשה ממחלבות קדוש שבצפת.
סיורים בטבריה – רשת טבריה
www.hordusn.com › סיורים-בטבריה
הקפיטריה בטבריה, מרכז מורשת לעיר טבריה, מקיים סיורי הכרות עם טבריה בעקבות הספרים של הסופר מאיר דותן."מסימטאות טבריה העתיקה" אגדות וסיפורים שסופרו בעיר מעל במות ובחדרי בתי הקפה בעיר של לפני מאות שנים, נשמע על האגדות שהיו בעיר וסופרו על ידי זיקני העיר, ומאיר אסף ואיגד אותם לספר.
שולה פופ אפ טבריאני נפתח בשכונת פלורנטין בתל אביב - וואלה! אוכל
food.walla.co.il › item › 2992517
Sep 07, 2016 · קלסונס טבריינים ממלואים בגבינת קדוש (צילום: נופר טל)
גלובס זירת העסקים של ישראל
www.globes.co.il › news › article
בישראל, וגם בקרב שפים בארה"ב, רואים כנגזרת מהמגמה מתכונים יהודיים ועדתיים שמגיעים למסעדות שף. בתל אביב עושה ...
״אצל סבתי היה מאכל המדרוטה כוכב... - שולה - מטבח טברייני | Facebook
https://hi-in.facebook.com › posts
מתוך הספר ״מורשת מאכלים טבריינים״ של אורי מזר. אצלנו, לא רק ימי שני, כל השבוע יש מדרוטה! भोजन की फ़ोटो हो सकती है.
מדריך טיולים בגליל | מוריס צמח | מורה דרך - דף הבית
https://morris.co.il
טיולים קולינריים וטיולים אתניים. מוריס יודע מתי טוב ללקט צמחי מאכל המתאימים לתבשילים העממיים אותם גילו לו המבשלות המקומיות. בגליל הוא מתרועע עם תושביו הדרוזים, הבדואים והיהודים, שומע את סיפוריהם על ספלון קפה מהביל ומלקט אותם אחד לאחד. מוריס מוביל את המטייל אל יקבי בוטיק ...
מתחברים לשורשים: סופריטו בקר בבישול ארוך, קובה או מרק עוף - גלובס
www.globes.co.il › news › article
01 | עזורה - היום, כמו לפני חצי מאה
סיור בעקבות המטבח הטברייני – רשת טבריה
https://www.hordusn.com › סיור-בעקבו...
נטעם ממנות ייחודיות של מאכלים שבושלו רק בטבריה. נתוודע לשמות המאכלים הנהוגים במבטא ערבי כבד, ... אורי מזר מחבר הספר 'מורשת מאכלים טבריינים'. אורי מזר ...
אביגיל פותחת שולחן - אוכל טברייני
https://www.hamatkon.co.il/index.php?option=com...
Jul 13, 2013 · אביגיל פותחת שולחן - אוכל טברייני. כמה אני אוהבת את המושג 'לפתוח שולחן'. זה לא סתם 'להגיש אוכל', או 'להזמין ארוחה'. לפתוח שולחן, פשוטו כמשמעו, זה …
מטבח טברייני | foodstudio
https://www.foodstudio.co.il › shula
כתבו על המטבח הטברייני: קסם על ים כנרת - דנה טל (וגם שולה מוזכרת שם). מסע קולינרי עם שמי זרחין בטבריה - רונית ורד. גפילטפיש מטוגן בארוחת פסח טבריינית ...
סיור בעקבות המטבח הטברייני – רשת טבריה
www.hordusn.com › סיור-בעקבות-המטבח
אורי מזר מחבר הספר 'מורשת מאכלים טבריינים' המטבח הטברייני את המתכונים המופיעים בספר זה לקחתי ממטבחה של אמי בהייה בלהה, שהיא דוגמה ומופת מייצג לאימהות העיר טבריה, כל אחת וידי הזהב שלה – אימהות ...
גלובס זירת העסקים של ישראל
https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001387028
בישראל, וגם בקרב שפים בארה"ב, רואים כנגזרת מהמגמה מתכונים יהודיים ועדתיים שמגיעים למסעדות שף. בתל אביב עושה ...
על שפת ים כנרת מטבח רב תפארת: חמישה מתכונים טברייניים מיוחדים
https://xnet.ynet.co.il › ... › בריטניה
מדובר במטבח עשיר עם שורשים עמוקים, שהתחיל להתפתח לפני מאות שנים בעיר שעל שפת הכנרת. איך קרה שדווקא בטבריה התפתחו מאכלים מיוחדים? לאביגיל אהרון, ...
מלון אירופה בטבריה - וואלה! תיירות
https://travel.walla.co.il/item/2793366
Oct 22, 2014 · מלון אירופה בטבריה (צילום: מערכת וואלה! NEWS, צילום: זיו ריינשטיין) מלון אירופה, בימים בהם צולם בשחור לבן (צילום: מערכת וואלה! NEWS, באדיבות מלון אירופה/ ארכיון טבריה) צריך להיות אדם עם אמונה גדולה וחזון כדי להילחם בביורוקרטיה והמצב הפוליטי ולפתוח מלון בארץ, בטח אם זה בטבריה, מי ...
סיורים בטבריה – רשת טבריה
https://www.hordusn.com/סיורים-בטבריה
הקפיטריה בטבריה, מרכז מורשת לעיר טבריה, מקיים סיורי הכרות עם טבריה בעקבות הספרים של הסופר מאיר דותן."מסימטאות טבריה העתיקה" אגדות וסיפורים שסופרו בעיר מעל במות ובחדרי בתי הקפה בעיר של לפני מאות שנים, נשמע על האגדות שהיו בעיר וסופרו על ידי זיקני העיר, ומאיר אסף ואיגד אותם לספר.
כוכב הצפון גיליון 2409 - Page zipi-livne-hemo
https://user-northstar.cld.bz/2409/zipi-livne-hemo
מאכלים היפר-מעובדים מיוצרים עם כמויות של סוכר וחומרי טעם וריח מלאכותיים כך שהמידה שהם טעימים הרבה מעבר למה שהבורא ואמא אדמה התכוונו, ולכן קשה מאוד להפסיק לאכול אותם.