חיפשת:

טמפרור שוקולד לבן

איך מטמפררים שוקולד + מתכון לפרלינים תוצרת בית | עוגיו.נט
https://www.oogio.net › home-made...
... טמפרור של שוקולד שאינו מריר הוא קצת יותר מתוחכם (במיוחד לבן), אך בהחלט אפשרי. ... פרלינים שוקולד לבן במילוי טופי יצאו טעימים ממש!
איך מטמפררים שוקולד + מתכון לפרלינים תוצרת בית | עוגיו.נט
www.oogio.net › home-made_pralines
Dec 13, 2011 · טמפרור שוקולד: בקערה גדולה עמידה בחום שוקלים 2/3 מכמות השוקולד המריר (670 גר'). מוסיפים פנימה את חמאת הקקאו, וממיסים במיקרוגל במספר פעמים (מערבבים בין פעם לפעם) עד שהשוקולד נמס ומגיע לטמפרטורה של 45-50 מעלות.
איך מטמפררים שוקולד + מתכון לפרלינים תוצרת בית | עוגיו.נט
https://www.oogio.net/home-made_pralines
2011/12/13 · אפשר לטמפרר גם שוקולד חלב ולבן, אלא שטמפרטורות הטמפרור משתנות מעט. באופן כללי, ומבלי להיכנס יותר מדי לפרטים, טמפרור של שוקולד שאינו מריר הוא קצת יותר מתוחכם (במיוחד לבן), אך בהחלט אפשרי. הגנאשים הנ"ל הם המלצה בלבד, וכפי שכתבתי – תנו לדימיון שלכם להתפרע!
המדריך למטמפרר המתחיל! | Bar zohar
barzoharbake.wordpress.com › המדריך
מעבר לפרק הבא- פרק ראשון: טכניקות טמפרור. המדריך למטמפרר המתחיל: אני זוכר שכשהתחלתי את ההתעניינות שלי בקונדיטוריה, היו שני דברים שהלחיצו אותי, הראשון- מקרונים, והשני- טימפרור שוקולד.
ZAFIRO לבן מטומפרר 500 גרם
https://story-cake.com/zafiro-white-1kg
אם מתחשק לך להכין פרלינים מזפירו לבן בבית, מבלי להתעסק בטמפרור שוקולד ובלי סיבוכים מיוחדים, כל מה שאת צריכה זה את הזפירו הלבן הזה. כל מה שצריך כדי לקבל תוצאות מדהימות הוא להמיס את הזפירו הלבן בבן-מארי או במיקרוגל. לא תאמיני כמה קל זה. ZAFIRO הלבן המטומפרר של זפירו מתאים למגוון צרכים במטבח המתוק: גנאש שוקולד לבן המסת זפירו לבן
איך לטמפרר שוקולד (ולהכין פרלינים) - Cake Lab
https://www.cake-lab.org/איך-לטמפרר-שוקולד-ולהכין-פרלינים
2017/04/11 · נקודת הטמפרור היא 31-32° עבור שוקולד מריר, 29-30° עבור שוקולד חלב ו- 28-29° עבור שוקולד לבן. אם הטמפרטורה המתקבלת נמוכה מדי, מחממים חזרה בזהירות על בן-מארי עד לקבלת הטמפרטורה הרצויה. חשוב!
Xnet - יפה נמס: איך להמיס שוקולד בצורהנכונה כדי שיישאר מבריק ...
xnet.ynet.co.il › articles › 0,7340,L-4727846,00
אז מה זה שוקולד?
שוקולד- פרק ראשון: טכניקות טמפרור שונות. | Bar zohar
barzoharbake.wordpress.com › 2016/03/28
Mar 28, 2016 · טכניקה ראשונה- טמפרור בהזרעה: אז למה "הזרעה"? כי בעזרת שוקולד מטומפרר מוצק (כזכור, שוקולד מטומפרר יהיה מורכב ברובו מגבישי בטא- הגביש החמישי והרצוי), "נזריע" מסת שוקולד לא מטומפררת .
ZAFIRO לבן מטומפרר 500 גרם
story-cake.com › zafiro-white-1kg
הלהיט החדש במזווה המתוק!!!! טמפרור קל ומקצועי, והטעם.. מ-ו-ש-ל-ם! מתאים למגוון צרכים במטבח המתוק החל מפרלינים מקצועיים ועד לקישוטי שוקולד.
טמפרור שוקולד באמצעות מיקריו - נלי ימפולסקי
https://nelly.co.il/micrio_tempering_g
טמפרור. כמה פחד יש במילה קטנה אחת וכמה רגשות היא מעוררת. אני כותבת את הפוסט הזה במטרה להוריד את מפלס החרדה ולהגיד לכם שיש שיטה קסומה לטמפרור שוקולד – בקלות, ביעילות ובעיקר – מבלי ללכלך את השיש! אז לחומר הפלא שלנו קוראים ...
המדריך למטמפרר המתחיל! | Bar zohar
https://barzoharbake.wordpress.com › ...
מעבר לפרק הבא- פרק ראשון: טכניקות טמפרור. ... (בתמונה- מצד ימין שוקולד שלא עבר תבליך טמפרור והתגבש עם נקודות לבנות וחסר ברק, ... שוקולד לבן: 29-30.
טמפרור שוקולד | מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת
chocolateworkshop.co.il/?tag=טמפרור-שוקולד
טמפרור שוקולד מספק לנו שוקולד שמתקשה מהר, אינו נמס בטמפרטורת החדר, מבריק, קשיח ומתפצח בפה. ... סוכר, וניל, לציטין ובמקרה של שוקולד חלב גם מוצקי חלב או …
טמפרור שוקולד: מה זה אומר, למה חשוב ואיך עושים את זה נכון?
https://www.chocolatepanda.co.il › ט...
טמפרור שוקולד הוא אחד התהליכים הקריטיים שמבדילים בין שוקולד חובבני למקצועי. עבודה עם הטמפרטורות הנכונות תתן לשוקולד שלכם ברק, קול פיצוח בעת ...
שוקולד- פרק ראשון: טכניקות טמפרור שונות. | Bar zohar
https://barzoharbake.wordpress.com/2016/03/28/שוקולד-פרק-ראשון...
2016/03/28 · שמירה על שוקולד מטומפרר. ברגע שהשוקולד שלכם מטומפרר, אין צורך להמשיך להזריע אותו בזמן העבודה. כל מה שצריך לעשות זה לשמור עליו בטמפרטורת העבודה שלו. שוקולד מריר: 31.1-32.2. שוקולד חלב: 30-31. שוקולד לבן: 29-30
טמפרור שוקולד באמצעות מיקריו - נלי ימפולסקי
https://nelly.co.il › בלוג
טמפרור שוקולד באמצעות מיקריו. טמפרור. ... ל 35-34 מעלות במידה ומדובר בשוקולד מריר, ול 34 מעלות במידה ומדובר בשוקולד חלב או לבן ... שוקולד לבן 28-29 מעלות
המדריך למטמפרר המתחיל! | Bar zohar
https://barzoharbake.wordpress.com/המדריך-למטמפרר-המתחיל
שוקולד מטומפרר מתקשה במהירות בטמפרטורת חדר, יהיה עמיד בטמפרטורת החדר, אך יתחיל להימס קרוב לטמפרטורת הגוף (36 מעלות). שוקולד מטומפרר יהיה בעל מרקם חלק ונעים. חמאת הקקאו בשוקולד היא "פולימורפית" ("פולי"- הרבה, "מורפי"- צורות) כלומר, יכולה להתגבש לשש …
איך לטמפרר שוקולד (ולהכין פרלינים) - Cake Lab
www.cake-lab.org › איך-לטמפרר-שוקולד
Apr 11, 2017 · למדתי טמפרור (או טמפרינג) מהו. שוקולד שנקנה מהחנות הוא כבר מטומפרר. שוקולד כזה אמור להיות מבריק, לא נמס בקלות או משאיר סימנים כשנוגעים בו ויש לו קול פציח כששוברים אותו (אם אוחסן בתנאים הנכונים).
יפה נמס: איך להמיס שוקולד בצורה נכונה כדי שיישאר מבריק ופריך
https://xnet.ynet.co.il › articles
טמפרור שוקולד לבן. ממיסים את השוקולד תוך ערבוב קבוע ומביאים אותו לטמפרטורה של 48-45 מעלות. אפשר להגיע גם לחום גבוה יותר,אך זכרו ששוקולד לבן ...
טמפרור בתכל'ס -איך עושים? - קקאו טבעי
https://www.cacaotv.co.il › post › 2018/08/19 › טמפרור-בת...
אז לאחר שקראתם את החלק הראשון - טמפרור שוקולד והגביש החמישי, ... המשיכו לערבב היטב עד לטמפ הרצויה ( מריר 31-32 מעלות, לבן 27-28 מעלות).
סודות הטמפרור: כל מה שצריך לדעת על הכנת שוקולד בבית ...
https://thenewgallery.org.il/secrets-of-temper
2021/10/24 · טמפרור שוקולד היא דרך של מקצוענים להביא את השוקולד המשמש להכנת קינוחים לטמפרטורות הנכונות עבור עבודה טובה. מדובר בתהליך חשוב …