חיפשת:

חלבונים בריינפופ

תזונה נכונה – נקודות עצירה והמלצות לצפייה | לומדים עם בריינפופ
lomdim.brainpop.com › teaching-tip › pause_points
אנו ממליצים לחזור לנקודה זו לאחר הצפייה בסרטון, ולסווג עם התלמידים יחד את המאכלים שבתמונה לפי אבות המזון: חלבונים, פחמימות, שומנים, ויטמינים ומינרלים. אודות איך משתמשים בבריינפופ? למידה מרחוק נקודות עצירה והמלצות לצפייה מקבצי שמים דגש – תשפ"ב חומרי הנחיה והדפסה חגים ומועדים בבריינפופ עזרה – שאלות נפוצות צור קשר אנגלית בבריינפופ
מדנ"א לחלבון - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com › subjects_6078
בסרטון זה של בריינפופ תלמדו מה בדיוק ההבדל בין דנ"א לרנא, ומדוע הם בלתי נפרדים, איזה מידע מכיל הדנ"א, ... בינתיים, תנסו לחשוב למה חשוב כל כך לאכול חלבונים.
דנ"א – נקודות עצירה והמלצות לצפייה | לומדים עם בריינפופ
lomdim.brainpop.com › teaching-tip › pause_points_dna
בריינפופ ומבחני פיז"ה. למידה מרחוק. נקודות עצירה והמלצות לצפייה. אודות נקודות העצירה. לכל נקודות העצירה והמלצות לצפייה. מקבצי שמים דגש – תשפ"ב. חומרי הנחיה והדפסה. כל החומרים להדפסה. דפים ...
פחמימות - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com › subjects_5068
אוהבים לאכול שוקולד בלחם? בסרטון זה תום ומובי מסבירים כי פחמימות הן מאבות המזון שלנו, והגוף שלנו משתמש בהן כדי לאחסן ולהעביר אנרגיה.
בריינפופ | מדעים | עדה יונת
il.brainpop.com › category_8 › subcategory_97
בסרטון זה תום ומובי מספרים את תולדות חייה ומפרטים את תגליותיה המדעיות. עדה יונת היא מומחית בביוכימיה, וחקרה את מבנה הריבוזום. תלמדו על הריבוזום - אברון בתא האחראי ליצירת חלבונים.
בריינפופ | קיוון חדש | מכינים גבינה!‏
מתוך קיוון חדש באתר בריינפופ מכינים גבינה! ... חלבונים וסוכרים. מרכיבים אלה נקראים גבן, והם שמרכיבים ‏את הגבינה. בתהליך הגיבון, הוא תהליך יצירת הגבינה, ננסה להפריד את אותם מוצקים מהנוזלים. ...
חברה ותרבות | עדה יונת - בריינפופ
https://il.brainpop.com › preview › f...
תלמדו על הריבוזום - אברון בתא האחראי ליצירת חלבונים. תגלו כיצד התעקשה יונת להמשיך במחקרה, למרות ספקנותם של חבריה המדענים, ולבסוף תבינו מדוע התגליות שלה ...
לומדים להכין גבינה! | לומדים עם בריינפופ
lomdim.brainpop.com › 2020/05/11 › making_cheese
May 11, 2020 · בפועל נוצרת הפרדה בין המרכיבים המוצקים לנוזליים שלו. החלבונים שהיו מסיסים קודם במים, שינו את המבנה שלהם בעקבות פעילות חיידקי חומצת החלב. פעילות החיידקים האלה יוצרת חומצה, שמחוללת שינוי במבנה של החלבון תוך כדי הריסתו. שינוי המבנה המרכזי של החלבון נקרא "דנטורציה של החלבון". כעת החלבון אינו פעיל ואינו מסיס יותר, ועל כן הוא מתגבש ושוקע.
בריינפופ | קיוון חדש | מתכוננים לחיסון
את הדיון ילוו סרטוני בריינפופ ... מעין דגלונים הייחודיים לו (חלבונים). אם המערכת החיסונית מזהה דגלון שכזה פעם אחת, היא תזהה אותו בכל פעם שבה תיתקל בו.
בריינפופ | מדעים | עדה יונת
https://il.brainpop.com/category_8/subcategory_97/subjects_4833/preview.weml
צפו בסרטון בריינפופ על הכימאית עדה יונת, וגלו מה חשוב כל כך בתגליותיה. ... אברון בתא האחראי ליצירת חלבונים. תגלו כיצד התעקשה יונת להמשיך במחקרה, למרות ספקנותם של חבריה המדענים, ולבסוף תבינו ...
הכימיה של גופנו - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com › subjects_800
תכירו את הפחמימות שמשמשות כדלק, את התפקידים של השומנים ואת הפועלים של הגוף - מגוון עצום של חלבונים. המשך. תוכן רגיש |. Movie Transcript |.
רנ"א - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com › subjects_1577
בסרטון זה של בריינפופ תלמדו מה בדיוק ההבדל בין שני החברים, ומדוע הם בלתי נפרדים. מה צורתו של הרנ"א, ואיזה מידע מכיל הדנ"א? גלו מהו רנ"א שליח, ...
פחמימות - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com/category_13/subcategory...
בסרטון זה תום ומובי מסבירים כי פחמימות הן מאבות המזון שלנו, והגוף שלנו משתמש בהן כדי לאחסן ולהעביר אנרגיה. תלמדו כי הפחמימות מתחלקות לשני סוגים עיקריים: פשוטות ומורכבות. תלמדו על סוגי ...
בריינפופ ישראל - BrainPop
il.brainpop.com
בריינפופ- אתר תוכן לימודי ובו מאות סרטוני אנימציה ותכנים נוספים במדעים, טכנולוגיה, חברה ותרבות, בריאות, מוסיקה אמנות, מתמטיקה ואנגלית
מדעים | עדה יונת - בריינפופ
https://il.brainpop.com › preview
תלמדו על הריבוזום - אברון בתא האחראי ליצירת חלבונים. תגלו כיצד התעקשה יונת להמשיך במחקרה, למרות ספקנותם של חבריה המדענים, ולבסוף תבינו מדוע התגליות שלה ...
דנ"א – נקודות עצירה והמלצות לצפייה | לומדים עם בריינפופ
https://lomdim.brainpop.com/teaching-tip/pause_points_dna
בריינפופ ומבחני פיז"ה. למידה מרחוק. נקודות עצירה והמלצות לצפייה. אודות נקודות העצירה. לכל נקודות העצירה והמלצות לצפייה. מקבצי שמים דגש – תשפ"ב. חומרי הנחיה והדפסה. כל החומרים להדפסה. דפים ...
עדה יונת - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com › subjects_4833
תלמדו על הריבוזום - אברון בתא האחראי ליצירת חלבונים. תגלו כיצד התעקשה יונת להמשיך במחקרה, למרות ספקנותם של חבריה המדענים, ולבסוף תבינו מדוע התגליות שלה ...
מדעים | מדנ"א לחלבון - בריינפופ
https://il.brainpop.com › preview
בסרטון זה של בריינפופ תלמדו מה בדיוק ההבדל בין דנ"א לרנא, ומדוע הם בלתי נפרדים, איזה מידע מכיל הדנ"א, ... בינתיים, תנסו לחשוב למה חשוב כל כך לאכול חלבונים.
בריינפופ | קיוון חדש | מכינים גבינה!‏
il.brainpop.com › newsletter › may2013_3
חלב עשוי ממרכיב נוזלי שהוא בעיקרו מים ‏וממרכיבים מוצקים שהם בעיקר שומנים, חלבונים וסוכרים. מרכיבים אלה נקראים גבן, והם שמרכיבים ‏את הגבינה. בתהליך הגיבון, הוא תהליך יצירת הגבינה, ננסה להפריד את אותם מוצקים מהנוזלים. הפרדת המוצקים נעשית לרוב בסינון, שאותו עושים לאחר תהליך של הוספת חומצה, כמו מלח לימון, ‏לימון או חומץ וגם בחימום. מה קורה שם בדיוק?
בריינפופ ישראל - BrainPop
https://il.brainpop.com
בריינפופ- אתר תוכן לימודי ובו מאות סרטוני אנימציה ותכנים נוספים במדעים, טכנולוגיה, חברה ותרבות, בריאות, מוסיקה אמנות, מתמטיקה ואנגלית
תזונה נכונה - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com › subjects_794
בסרטון זה תום ומובי מגלים לכם את סוד התזונה הבריאה! תגלו כי לא מדובר באכילה של מזון אחד והימנעות ממזון אחר, אלא באכילה מאוזנת. תלמדו כי מזון ושתייה הם הדלק ...
פחמימות - בריינפופ ישראל
il.brainpop.com › category_13 › subcategory_133
בסרטון זה תום ומובי מסבירים כי פחמימות הן מאבות המזון שלנו, והגוף שלנו משתמש בהן כדי לאחסן ולהעביר אנרגיה. תלמדו כי הפחמימות מתחלקות לשני סוגים עיקריים: פשוטות ומורכבות. תלמדו על סוגי ...
פסטור - בריינפופ ישראל
https://il.brainpop.com › subjects_2732
תום ומובי מסבירים על המצאתו של לואי פסטר, שעוזרת להרחיק חיידקים מחלב.