הליוספירה - ויקימילון
https://he.wiktionary.org/wiki/הליוספירההליוספירה. מתוך ויקימילון, מיזם רב לשוני ליצירת מילון חופשי שיתופי. קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש.
ביוספרה - ויקימילון
https://he.wiktionary.org/wiki/ביוספרהביוספרה. מתוך ויקימילון, מיזם רב לשוני ליצירת מילון חופשי שיתופי. קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש.
מה זה הליוספירה - מילון עברי עברי - מילוג
https://milog.co.il › הליוספירההליוספירה היא אזור דמוי בועה אליפטית המקיף את מערכת השמש. רוח השמש שומרת על צורת ההליוספירה כנגד הלחץ של התווך הבין כוכבי. מתוך ויקיפדיה.
הליוספירה
https://iw.wikiarav.com › 태양권덮개הליוספירה(הליו-נדן) הוא מערכת השמש זהו האזור החיצוני ביותר שמקיף את מערכת השמש. מרחק כפול ממסלולו של פלוטו, ההליוספרה מקיפה את השמש וכוכבי הלכת בעובי.
הליוספירה - יוניונפדיה
https://he.unionpedia.org › הליוספירהחוקר החלל הבין גלקטי (באנגלית: Interstellar Boundary Explorer, IBEX) הוא לווין של נאס"א אשר מכין מפה של גבולות מערכת השמש. חָדָשׁ!!: הליוספירה וIBEX ...
הליופאוזה – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/הליופאוזההליופאוזה מהווה את הגבול הסופי של השפעת רוח השמש, שהיא זרם של חלקיקים תת-אטומים מיוננים, הנפלטים מ השמש לכל הכיוונים ויוצרים בועה ענקית הנקראת בשם הליוספירה, אשר נעה יחד עם מערכת השמש במרחב ...
IBEX – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/IBEXהליוספירה in Lithuanian - Hebrew-Lithuanian Dictionary | Glosbe
https://glosbe.com › Hebrew-Lithuanian dictionaryCheck 'הליוספירה' translations into Lithuanian. Look through examples of הליוספירה translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar.
הליוספירה - ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org › wiki › הליוס...ההליוספרה נעה בתווך הבין כוכבי. הליוספירה (באנגלית: Heliosphere) היא אזור דמוי בועה אליפטית המקיף את מערכת השמש. רוח השמש (זרם של חלקיקים הנפלטים משכבת העטרה ...
הליוספירה – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/הליוספירההליוספירה (באנגלית: Heliosphere) היא אזור דמוי בועה אליפטית המקיף את מערכת השמש. רוח השמש (זרם של חלקיקים הנפלטים משכבת העטרה של השמש) שומרת על צורת ההליוספירה כנגד הלחץ של התווך הבין כוכבי.
קטגוריה:מדעי החלל – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/קטגוריה:מדעי_החללקטגוריה:מדעי החלל. עזרה. מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית. עיינו גם בפורטל. פורטל מדעי החלל הוא שער לכל הערכים בנושאי מדעי החלל. בפורטל מוצגים קישורים לערכים בתחומי מדעי החלל, וביניהם ...
על-חלל: פרק 33 - הליוספירה on Apple Podcasts
https://podcasts.apple.com › podcastשיחה עם פרופ׳ מירב עופר על האינטראקציה בין כוכבים לחלל שסובב אותם. מה יש בחלל באזור שבין הכוכבים? מהו גבול מערכת השמש שלנו ואיך נדע שהגענו אליו?
וויאג'ר 1 – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/וויאג'ר_1בדצמבר 2012, הגיעה וויאג'ר 1 לשולי מערכת השמש, במרחק של 123.620 יחידות אסטרונומיות מכדור הארץ (כ-18,493,288,775 ק"מ) והפכה לעצם מעשה ידי אדם המרוחק ביותר מכדור …
הליוספירה - Google Arts & Culture
https://artsandculture.google.com › entityהליוספירה היא אזור דמוי בועה אליפטית המקיף את מערכת השמש.
מערכת השמש – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › מערכת_השמשהדבר יוצר מעין אטמוספירה הנקראת הליוספירה, והיא מגיעה למרחק של עד 100 יחידות אסטרונומיות מהשמש. סביבה זו נקראת בשם התווך הבין־כוכבי.
ארכיון הליוספירה - הידען
https://www.hayadan.org.il › topicמגן ההטיה של מערכת השמש היא בועה מגנטית גדולה הנקראת "הליוספירה". היא חלק מהשדה המגנטי של השמש. אף אחד לא יודע את הממדים המדויקים של ...
וויאג'ר 2 – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/וויאג'ר_2וויאג'ר 2 (באנגלית: Voyager 2) היא גשושית מחקר שנשלחה ב־20 באוגוסט 1977 במסגרת תוכנית וויאג'ר.במקור היא תוכננה כ"מארינר 12" במסגרת תוכנית מארינר.היא זהה ברובה לגשושית האחרת מתוכנית וויאג'ר, …
הליוספירה - ויקימילון
https://he.wiktionary.org › wiki › הליו...בועה הנוצרת כתוצאה מתנועת זרם של חלקיקים תת אטומיים הנפלטים מן השמש לכל הכיוונים. תרגוםעריכה. אנגלית: heliosphere; גרמנית: Heliosphäre ...
חלל: "וויאג'ר 1" על סף יציאה ממערכת השמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315193,00.htmlDec 04, 2012 · גשושיות החלל שנאס"א שיגרה לחלל ב-1977 שוהות כעת ככל הנראה באזור החיצוני של מערכת השמש המכונה "הליוספירה" והן צפויות להיות החפצים הראשונים מעשה …
השמש, מבנה, עטרה, כרומוספירה, היל"א - המרכז הישראלי למידע ...
www.education.org.il/education/planets/sun_hila.files/frame.htmהליוספירה זו למעשה החלק החיצוני של אטמוספירת השמש. משתרעת למרחק מאות יחידות אסטרונומיות וכוללת את החלקיקים הטעונים המצויים על קווי הכוח של השדה המגנטי של השמש.