בשר קפוא, לא מוכשר | שאל את הרב - כיפה
https://www.kipa.co.il/שאל-את-הרב/בשר-קפוא-לא-מוכשר1)בשר כשר אבל לא מוכשר יש להכשירו ע"י: -הדחה (שטיפה). -פיזור מלח על הבשר מכל הצדדים. -לחכות שעה. -לשטוף במים זורמים את הלח מעל הבשר. 2) ניתן להשתמש בבשר כשר לא מוכשר והשלבים הנ"ל, אם צולים …
איך תדעו שאתם קונים בשר איכותי?
https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/...Jun 24, 2010 · בשר עגל החלב הוא רך מאוד ונימוח, אבל זה בא על חשבון הטעם – הוא אינו מתאפיין בטעמי הבשר העזים שמלווים בשר בשל שיושן כהלכה, ומסעדות בשר רציניות לא יגישו בשר עגל. במסעדות שכן …
ייאסר שיווק בשר לא מוכשר: מה זה אומר?
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3947542,00.htmlבעבר, 80% מהבשר שנמכר ברשתות השיווק ובחנויות עם תעודות הכשרות היה בשר שאינו מוכשר, וצרכנים הכשירו אותו בעצמם בבית. ב-15 שנה האחרונות, הבשר הלא מוכשר הצטמצם ל-5% מכלל הבשר הנמכר ברשתו… See more
הכשרת בשר – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/הכשרת_בשרהכשרת בשר הן מליחת הבשר או צלייתו, וכן ניקור הבשר, הם פעולות אשר על פי ההלכה יש לבצע בבשר לאחר שנשחט כדי להכשירו ולהתירו באכילה. הכשרת הבשר נעשית על מנת להימנע מאיסור אכילת דם האסורה על פי התורה, וכן על מנת להימנע מאכילת גיד הנשה והחֵלֶב.
מה דין בשר לא מוכשר שהוקפא אחרי השחיטה?
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3772524,00.htmlSep 6, 2009 · חכמים הקפידו שהכשרת הבשר באמצעות מלח, תהיה סמוך לשחיטה, כיוון שאז הדם עדיין לח ולא נקרש בתוך הבשר, ופעולת המלח בהוצאת הדם היא יעילה. אחרי שלשה ימים (מלאים שהם 72 שעות), אי …
הלכות כשרות מנגל ובשר לא מוכשר
https://www.shoresh.org.il/spages/articles/mangal and meat.htm- בשר כבד ולבבות של עוף או של בקר. לפני האכילה או הבישול שלהם, יש להכשירם על ידי צלייה (כמופיע על האריזה: "לצלייה בלבד!"), אך גם כאן, יש תהליך הכשרה עם דגשים הלכתיים מיוחדים למשפחות ספרדיות …
שאל את הרב: בשר לא מוכשר- דחוף! - כושרות
https://www.kosharot.co.il › index2אמא שלי קנתה לכבוד חג שבועות בשר. היא הפשירה אותו כמו שהיא רגילה והכניסה אותו לסיר לבישול כעבור כמה זמן היא שמה לב שהבשר לא מתבשל. היא מצאה את עטיפות הבשר וראתה ...
בשר לא מוכשר מטעמים בריאותיים | הרה"ג יעקב אריאל | שאל את הרב
https://www.yeshiva.org.il › ask... בשר לא מוכשר לצערי, היא אמרה לו שהוא יכול לאכול בשר מוכשר אחת לשבוע אם אין לו ברירה. לגבי השריית הבשר כדי להוציא ממנו את המליחות היא אמרה שזה לא מוציא ...
הלכות כשרות מנגל ובשר לא מוכשר
www.shoresh.org.il › spages › articlesכלי הצלייה: בעת הצלייה של בשר "לא מוכשר" מכל סוג שהוא, הדם היוצא ממנו נוטף על הכלים ונבלע בהם. לכן, צריך לייחד לצורך צליית בשרים "לא מוכשרים" כלים מיוחדים (כמו: רשת, סכין לחיתוך הכבד כשהוא עדיין על האש, מזלג להפוך את הבשר), שישמשו אך ורק לצליית בשרים אלו. הכשרה לדעת ספרדים-.
מה דין בשר לא מוכשר שהוקפא אחרי השחיטה? - Ynet
https://www.ynet.co.il › articlesבשר בלתי מוכשר הוא בשר שלא הוציאו ממנו את הדם. התורה אוסרת על אכילת דם: ויש שתי דרכים באמצעותם מוציאים את הדם מהבשר: מליחה או צליה. המלח המפוזר ...
כיצד מכשירים כבד ? - כושרות
https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=58399&lang=HEBכל זאת טוב ויפה לרוב מוצרי הבשר והעוף אך ישנם סוגי בשר שגם כיום משווקים והם אינם מוכשרים, כך כתוב עליהם: "לא מוכשר, לצלייה בלבד!" ואלו הם- בשר כבד של עוף, של בקר וכן לבבות. לפני האכילה או הבישול …
דם כל בשר לא תאכלו | צהר
https://www.tzohar.org.il/?p=2609הכשרת בשר ע"י צלייה הכשרה זו נעשית בצלייה ע"ג אש עד שכל הדם יוצא מהבשר. מותר לצלות בשר על גבי גוף צלייה (מנגל) חשמלי כאשר הבשר מונח על רשת כך שהדם יכול לזרום דרכה. אין הבדל אם גוף החימום נמצא …
בשר לא מוכשר - הידברות | שאל את הרב
https://www.hidabroot.org › ... › אמונההמלח לא יהא דק מאד כקמח דאם כן נמס מיד על הבשר ואינו מוציא דם, וגם לא יהא גס מאד שמא יפול מעל הבשר, אלא יהא בינוני כמו המלח שנעשה על ידי ...
בשר כשר לעומת מוכשר | שאל את הרב - כיפה
https://www.kipa.co.il › שאל-את-הרבכלומר האם יש חלקים שאפשר לקחת ללא ניקור אם נמנעים מחלקים אחוריים ששמה הניקור? האם כל הבשר בארץ עובר שחיטה כשרה למרות שלא הכל כשר. כי לא עבר ...
בשר לא מוכשר | שאל את הרב - כיפה
https://www.kipa.co.il/שאל-את-הרב/בשר-לא-מוכשר-2Sep 17, 2009 · 1. אכן אסור להכשיר בשר ששהה 72 שעות אחרי השחיטה (מוזכר בקיצור שולחן ערוך סימן לו סעיף כז). מסיבה זו לא כדאי לקנות בשר שלא הוכשר. 2. ח"ו לומר על הרבנות הראשית לישראל שזו רמאות. …
כשר ומוכשר הכל אותו דבר - וואלה! אוכל
food.walla.co.il › item › 1006403Nov 12, 2006 · כשר ומוכשר הכל אותו דבר. אם אתם נמנעים ממסעדות כשרות בגלל שאיכות הסטייקים בהן נחותה יותר - אתם טועים. אין בארץ בשר לא כשר ולא מעט שפים יגידו שמי שטוען שההכשר פוגע בטעם הנתחים מדבר שטויות. כמו שאומרת סבתא שלי: הכל בובעמייסס ולופטגשפטן. כך נראה בערך שוק הבשר הישראלי המקומי.
בשר לא מוכשר | שאל את הרב - כיפה
www.kipa.co.il › שאל-את-הרב › בשר-לאSep 17, 2009 · מסיבה זו לא כדאי לקנות בשר שלא הוכשר. 2. ח"ו לומר על הרבנות הראשית לישראל שזו רמאות. כמעט כל הבשר המיובא על ידם מוכשר כבר בחו"ל מיד אחרי השחיטה ולכן רוב הבשר כשר ומוכשר ולא צריך להכשירו עוד.
סטייק עסיסי - מוכשר או לא מוכשר | Meet The Meat | יורם קוהן
https://www.bizmakebiz.co.il › Blogלא מעט מבלבלים ומאמצים חוקים וקריטריונים שונים בבואם לרכוש או לאכול בשר, ובסופו של יום, הם פוגעים באיכות הבשר שלא לצורך !!! בואו ונברר מספר עובדות וננסה לעשות ...
הכשרת בשר – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › הכשרת_בשרהכשרת בשר. הכשרת בשר הן מליחת הבשר או צלייתו, וכן ניקור הבשר, הם פעולות אשר על פי ה הלכה יש לבצע ב בשר לאחר ש נשחט כדי להכשירו ולהתירו באכילה. הכשרת הבשר נעשית על מנת להימנע מ איסור אכילת דם האסורה על פי ה תורה, וכן על מנת להימנע מאכילת גיד הנשה וה חֵלֶב .
דם כל בשר לא תאכלו - צהר
https://www.tzohar.org.il › ...אם בכל זאת קנינו בשר שאיננו מוכשר, ישנן כמה שיטות להכשירו, אולם ראשית יש לוודא שהבשר אינו קפוא, אפילו לא באופן חלקי. הכשרת בשר ע"י צלייה. הכשרה זו נעשית בצלייה ...
ייאסר שיווק בשר לא מוכשר: מה זה אומר?
www.ynet.co.il › articles › 0,7340,L-3947542,00Sep 01, 2010 · כשר זה לא בהכרח מוכשר. בעבר, 80% מהבשר שנמכר ברשתות השיווק ובחנויות עם תעודות הכשרות היה בשר שאינו מוכשר, וצרכנים הכשירו אותו בעצמם בבית. ב-15 שנה האחרונות, הבשר הלא מוכשר הצטמצם ל-5% מכלל הבשר הנמכר ברשתות הכשרות. כיום 80% מהבשר הנמכר בשוק כולו הוא בשר מוכשר.
בשר קפוא, לא מוכשר | שאל את הרב - כיפה
www.kipa.co.il › שאל-את-הרב › בשר-קפוא1)בשר כשר אבל לא מוכשר יש להכשירו ע"י: -הדחה (שטיפה). -פיזור מלח על הבשר מכל הצדדים. -לחכות שעה. -לשטוף במים זורמים את הלח מעל הבשר. 2) ניתן להשתמש בבשר כשר לא מוכשר והשלבים הנ"ל, אם צולים את הבשר על האש.
כשר ומוכשר הכל אותו דבר - וואלה! אוכל
https://food.walla.co.il/item/1006403Nov 12, 2006 · כשר ומוכשר הכל אותו דבר. אם אתם נמנעים ממסעדות כשרות בגלל שאיכות הסטייקים בהן נחותה יותר - אתם טועים. אין בארץ בשר לא כשר ולא מעט שפים יגידו שמי שטוען שההכשר פוגע בטעם …