חיפשת:

אנחנו על המפית

אנחנו על המפית | עונה 2 - פרקים מלאים לצפייה | כאן
https://www.kan.org.il/page.aspx?landingpageid=1135
ליד המפית | המלצות השף. יוצאים לסיבוב זלילה ברחבי העולם עם השפים הישראלים ועם ההמלצות הקולינריות הכי שוות שאסור לפספס. לאכול בפריז עם יריב ברבי. אחרי 22 שנה בפריז, השף מכיר כמה מסעדות ששווה לנסות.
ברק יחזקאלי – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/ברק_יחזקאלי
ברק יחזקאלי (נולד בשנת 1972) הוא שף, מסעדן, ומנחה טלוויזיה ישראלי.
אנחנו על המפית עם השף ברק יחזקאלי עונה 2 ‍ | פריז - יריב ברבי
https://www.youtube.com › watch
כאן 11 | עונה חדשה ל''אנחנו על המפית''! 🍽️ השף ברק יחזקאלי יוצא למסע בעקבות האוכל הישראלי, אשר הפך למותג נערץ בעולם. והפעם: השף יריב ברבי ...
ברק יחזקאלי – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › ברק_יחזקאלי
יחזקאלי ב"אנחנו על המפית" בכאן 11 (2018) לידה: 1972 (בן 49 בערך) חיפה, ישראל: סגנון בישול: מטבח צרפתי; מטבח ישראלי; מסעדות: בורק; טלוויזיה: אוכל עם ברק; במהירות הברק; אנחנו על המפית; ליד המפית; ארוחת ארבע
אנחנו על המפית עם השף ברק יחזקאלי - עונה 3 | כאן
www.kan.org.il › page
עם רונה גרשון תלמי ושירי כץ. יום המזון העולמי. השף איל שני יספר על העירוב הבלתי נמנע בן פוליטיקה לאוכל ועוד. הקורונה והסלואו פוד. נוף עתמאנה על בישולים ארוכים ובני ליפשיץ על האפשרות לגדל מזון בעציץ. סוף שנה. מנסים לסכם את השנה המורכבת שחלפה עם שחר סגל, אורנה רסקין, ורותם ...
אנחנו על המפית עם ברק יחזקאלי | פרק 2 - שרית ואיתמר, לונדון ...
www.youtube.com › watch
את התוכניות הכי אהובות ומדוברות בישראל: קופה ראשית, המפקדת, קארפול קריוקי, חזרות, היהודים באים, המרדף, זמן ...
אנחנו על המפית עם ברק יחזקאלי | פרק 2 - שרית ואיתמר ...
https://www.youtube.com/watch?v=uOctRjtbeLg
Jul 19, 2018 · את התוכניות הכי אהובות ומדוברות בישראל: קופה ראשית, המפקדת, קארפול קריוקי, חזרות, היהודים באים, המרדף, זמן ...
אנחנו על המפית | עונה 2 - פרקים מלאים לצפייה | כאן
www.kan.org.il › page
ליד המפית | המלצות השף. יוצאים לסיבוב זלילה ברחבי העולם עם השפים הישראלים ועם ההמלצות הקולינריות הכי שוות שאסור לפספס. לאכול בפריז עם יריב ברבי. אחרי 22 שנה בפריז, השף מכיר כמה מסעדות ששווה לנסות.
אנחנו על המפית – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/אנחנו_על_המפית
אנחנו על המפית היא תוכנית טלוויזיה תיעודית-קולינרית שהעונה הראשונה שלה שודרה בערוץ כאן 11 מאז 18 ביולי 2018 ועד 22 באוגוסט 2018. את התוכנית מנחה השף הישראלי ברק יחזקאלי. העונה הראשונה שודרה בימי רביעי. עם עליית התוכנית עלתה לשידור גם תוכנית נלווית בשם "ליד המפית", במסגרתה יוצא יחזקאלי לסיור אכילה זריז ברחבי הערים בחו"ל בהן הוא מתארח.
אנחנו על המפית עונה 3 🇮🇱 👨‍🍳 | הדיי עפאים - פרק 7 - YouTube
www.youtube.com › watch
כאן 11 | אחרי מסעותיו בחו״ל חוזר השף ברק יחזקאלי ארצה, כדי לפגוש את השפים שמנסחים מטבח מקומי עכשווי. הדיי ...
אנחנו על המפית: אלו השפים שהעולם מגלה דרכם את האוכל ...
https://www.haaretz.co.il/food/.premium-MAGAZINE-1.2745074
Oct 09, 2015 · אנחנו על המפית: אלו השפים שהעולם מגלה דרכם את האוכל הישראלי. עינת אדמוני פרצה בניו יורק עם פלאפל, יוסי חדד מאכיל את עשירי בוקרשט וגל בן משה לקח את ברלין. מסע עולמי דרך הסירים עם שישה שפים ישראלים הנוחלים הצלחה בחו"ל. שתפו וחבריכם יקראו את הכתבה ללא תשלום. שתפו בפייסבוק.
אנחנו על המפית עם השף ברק יחזקאלי - עונה 3 | כאן
https://www.kan.org.il/page.aspx?landingPageId=1231
עם רונה גרשון תלמי ושירי כץ. יום המזון העולמי. השף איל שני יספר על העירוב הבלתי נמנע בן פוליטיקה לאוכל ועוד. הקורונה והסלואו פוד. נוף עתמאנה על בישולים ארוכים ובני ליפשיץ על האפשרות לגדל מזון בעציץ. סוף שנה. מנסים לסכם את השנה המורכבת שחלפה עם שחר סגל, אורנה רסקין, ורותם ...
TVNetil.net - אנחנו על המפית - עונה 1
www.tvnetil.net › review › 3299
אנחנו על המפית - עונה 1 : שנת שידור: 2018: ערוץ שידור: כאן 11: ז'אנר: דוקו-ריאלטי סיווג צפייה: כל גיל: מגיש: ברק יחזקאלי: תכנים: אנחנו על המפית - עונה 1, פרק 1 - שודר בתאריך 2018
אנחנו על המפית | עונה 2 - פרקים מלאים לצפייה | כאן - תאגיד השידור ...
https://www.kan.org.il › page
ליד המפית | המלצות השף. יוצאים לסיבוב זלילה ברחבי העולם עם השפים הישראלים ועם ההמלצות הקולינריות הכי שוות שאסור לפספס ...
TVNetil.net - אנחנו על המפית - עונה 1
https://www.tvnetil.net/review/3299
אנחנו על המפית - עונה 1 : שנת שידור: 2018: ערוץ שידור: כאן 11: ז'אנר: דוקו-ריאלטי סיווג צפייה: כל גיל: מגיש: ברק יחזקאלי: תכנים: אנחנו על המפית - עונה 1, פרק 1 - שודר בתאריך 2018
אנחנו על המפית עם השף ברק יחזקאלי עונה 2 👨‍ - YouTube
https://www.youtube.com › watch
כאן 11 | השף ברק יחזקאלי יוצא למסע בעקבות האוכל הישראלי, אשר הפך לטרנד לוהט בעולם. והפעם: השף קונדיטור דורון סטפן לורן הגיע לשנגחאי לפני ...
אנחנו על המפית - ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org › wiki › אנחנו_על_המפית
אנחנו על המפית עונה 3 🇮🇱 👨‍🍳 | הדיי עפאים - פרק 7 - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=6QIcCTpvU28
כאן 11 | אחרי מסעותיו בחו״ל חוזר השף ברק יחזקאלי ארצה, כדי לפגוש את השפים שמנסחים מטבח מקומי עכשווי. הדיי ...
אנחנו על המפית עם השף ברק יחזקאלי עונה 2 ‍ | פילדלפיה - YouTube
https://www.youtube.com › watch
כאן 11 | עונה 2 ל''אנחנו על המפית''! 🍽️. השף ברק יחזקאלי יוצא למסע בעקבות האוכל הישראלי, אשר הפך לטרנד לוהט בעולם.
אנחנו על המפית עם השף ברק יחזקאלי עונה 2 ‍ | סידני - מייקל רנטיסי
https://www.youtube.com › watch
כאן 11 | השף ברק יחזקאלי יוצא למסע בעקבות האוכל הישראלי, אשר הפך למותג נערץ בעולם. והפעם: השף מייקל רנטיסי הגיע לסידני לפני 15 שנה, ...
ברק יחזקאלי: "שפים ישראלים מביאים רעננות למטבחים של תפוחי ...
https://www.maariv.co.il/culture/tv/Article-657765
Aug 22, 2018 · העתק קישור. ביטול. ברק יחזקאלי (צילום: ינאי יחיאל) עינת אדמוני בניו יורק, גיל אלעד בבורדו, גל בן משה בברלין, ראם הרץ בבלגרד, מני וקנין בניו ג'רסי, יוסי חדד בבוקרשט, חיה מולכו בווינה והצמד שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' בלונדון - להלן תשעה שפים ישראלים, שעושים חיל בחו"ל וסיפור הצלחתם ...
אנחנו על המפית – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › אנחנו_על_המפית
אנחנו על המפית; סוגה: אוכל, דוקומנטרי, טיולים: יוצרים: ברק יחזקאלי עופר עין גל רוני מנור: בימוי: עודד לוטן: מנחים: ברק יחזקאלי: ארץ מקור ישראל: שפות: עברית: מספר עונות: 3: מספר פרקים: 15 (בשתי העונות הראשונות)
אנחנו על המפית עונה 3 ‍ | עלאא מוסא - פרק 5 - YouTube
https://www.youtube.com › watch
כאן 11 | אחרי מסעותיו בחו״ל חוזר השף ברק יחזקאלי ארצה, כדי לפגוש את השפים שמנסחים מטבח מקומי עכשווי. הערב: השף עלאא מוסא יוצר פירוק והרכבה ...
אנחנו על המפית עם השף ברק יחזקאלי עונה 2 ‍ | בריסל - YouTube
https://www.youtube.com › watch
כאן 11 | עונה 2 ל''אנחנו על המפית''! 🍽️ השף ברק יחזקאלי יוצא למסע בעקבות האוכל הישראלי, אשר הפך למותג נערץ בעולם.