בשביל החלב: זהו השוקולד האהוב על הישראלים | מעריב
www.maariv.co.il › business › consumerismNov 05, 2021 · היקף צריכת השוקולד בעולם הוא כמעט פי שלושה מהממוצע הישראלי, ועומד על כמעט 10 ק"ג לנפש בשנה. אף שישנה צמיחה במותגי הפרימיום וביקרים יותר, עדיין המוצרים הבסיסיים שולטים בנתחי השוק. איזון המחירים וההוזלות של המותגים הבינלאומיים ומותגי הפרימיום אומנם הגבירו את החשיפה והצריכה, אבל עדיין אף אחד לא מנצח את הפרה.
יצרניות השוקולד בעולם מזהירות: נגמר לנו השוקולד - דה מרקר
https://www.themarker.com › wallstreetעלייה בביקוש לשוקולד באסיה מובילה לזינוק במחירי הקקאו בעולם ויצרניות השוקולד מזהירות כי צפוי מחסור של מיליון טונות של קקאו עד 2020.
בשביל החלב: זהו השוקולד האהוב על הישראלים | מעריב
https://www.maariv.co.il/business/consumerism/Article-875496Nov 05, 2021 · היקף צריכת השוקולד בעולם הוא כמעט פי שלושה מהממוצע הישראלי, ועומד על כמעט 10 ק"ג לנפש בשנה. אף שישנה צמיחה במותגי הפרימיום וביקרים יותר, עדיין המוצרים הבסיסיים שולטים בנתחי השוק.
איזה שוקולד הוא הפופולרי בישראל? המריר - אכול ושאטו
https://www.foodis.co.il › איזה-שוקולד-...השוקולד המריר מהווה יותר מ- 50% מכלל צריכת השוקולד בישראל בעוד שוקולד לבן מהווה כ 7% בלבד. 72% מהגברים מעדיפים שוקולד מריר בעוד 64% מהנשים מעדיפות שוקולד ...
מהנעשה בעולם - Sarina שוקולד
https://sarina-chocolate.co.il/מאמרים-בנושא-שוקולד/מהנעשה...המאמר מספק נתונים גלובליים על צריכת השוקולד בעולם ומספק הסבר נוסף לעלייה בביקוש. בעקר במדינות המתפתחות: שוקולד במקום סוכריות - מגמה שעליה מדווחות יצרניות השוקולד הגדולות בעולם.
מהנעשה בעולם - Sarina שוקולד
https://sarina-chocolate.co.il › מהנעשה...המאמר מספק נתונים גלובליים על צריכת השוקולד בעולם ומספק הסבר נוסף לעלייה בביקוש. בעקר במדינות המתפתחות: שוקולד במקום סוכריות - מגמה שעליה מדווחות יצרניות ...
הכל עניין של גיאוגרפיה: שוקולד מסביב לעולם - עלית
www.elite.co.il › academy-chapter › הכל-ענייןהשוויצרים הם צרכני השוקולד הגדולים בעולם, הם צורכים בממוצע 12 ק”ג לאדם בשנה ושוקולד נחשב אצלם לחלק ממאכלי היומיום ולא פינוק למועדים מיוחדים. שוויץ היא גם הבית של כמה ממותגי השוקולד הנמכרים ביותר בעולם: לינדט, נסטלה, טובלרון ופריי למשל. השוויצרים אוהבים באופן לא מפתיע בעיקר שוקולד חלב בטבלאות המורכבות מקוביות קטנות יחסית.
הכל עניין של גיאוגרפיה: שוקולד מסביב לעולם - עלית - משוגעים לשוקולד
https://www.elite.co.il › הכל-עניין-של-ג...אדם הוא נוף מולדתו ולגבי שוקולד זה נכון פי כמה - כמעט לכל מדינה בעולם יש תרבות ... צריכת השוקולד הבריטית בשיאה בחג האהבה, חג המולד או חג הפסחא (שבו רשתות ...
צורכים עולם - שוקולד מעריב NRG 2006 - Sarina שוקולד
https://sarina-chocolate.co.il/צורכים-עולם-שוקולד-מעריב-nrg-2006המאמר סוקר את ייצור הקקאו בעולם ומעלה נקודות למחשבה על הגידול , תנאיו והשפעתם על הכלכלה של המדינות היצרניות. .נקודות להרהור בזמן צריכת שוקולד.. לקריאת המאמר: לחץ כאן
הישראלי הממוצע צורך רק 3 ק"ג שוקולד בשנה - Ynet
https://www.ynet.co.il › articlesלשם השוואה: ממוצע צריכת השוקולד בעולם המערבי עומד על 10 ק"ג שוקולד בשנה. אגב - 66% ממכירות השוקולד נעשות בחורף. מסקירת שוק השוקולד שערכה CIA ...
טעם החיים: חמש ארצות השוקולד הכי מתוקות בעולם - וואלה! אוכל
food.walla.co.il › item › 3192449Nov 15, 2018 · השוויצרי הממוצע הוא שיאן צריכת השוקולד בעולם עם יותר מעשרה קילוגרמים של שוקולד בשנה. חברות השוקולד הגדולות בעולם צמחו ממדינה זו, שמסורת ייצור השוקולד בה מגיע לתחילת המאה ה-19. היו אלה השוויצרים שהוסיפו לראשונה חמאת קקאו לשוקולד הנוזלי והפכו אותו למוצק, ובכך יצקו את הבסיס לכל חטיפי השוקולד המוכרים לנו.
חמש הארצות שכל אוהב שוקולד חייב לבקר בהן - וואלה! אוכל
https://food.walla.co.il › itemעם כל הכבוד לבנקים הגדולים ולשעוני היוקרה, קסמה של שוויץ הוא בשוקולדים המעולים שהיא מייצרת. השוויצרי הממוצע הוא שיאן צריכת השוקולד בעולם עם יותר ...
עובדות על שוקולד - מסע אחר
https://www.masa.co.il › כתבותכמה שוקולד אוכלים השווייצרים ומי היא יצרנית הקקאו הגדולה בעולם? ... במהלך פחות ממאה שנה גדלה בשווייץ צריכת השוקולד הממוצעת השנתית לאדם פי 12 – מקילוגרם אחד ...
צריכת שוקולד והסיכון למחלות קרדיו-וסקולריות: מטא-אנליזה של ...
https://aguda.co.il/צריכת-שוקולד-והסיכון-למחלות-קרדיו-וסקJul 07, 2019 · צריכת שוקולד עשויה להיות קשורה בסיכון נמוך יותר למחלות קרדיו-ווסקולריות בצריכה של פחות מ-100 גרם/שבוע. רמות גבוהות יותר של צריכה עלולות לשלול את היתרונות הבריאותיים ולגרום לתופעות שליליות הקשורות בצריכת סוכר.
N12 - כל הסיבות לאכול שוקולד מריר מדי יום
https://www.mako.co.il/news-lifestyle/2022_q1/Article-88c5b2ef6febe71027.htmFeb 06, 2022 · בעולם; כלכלה ... מחקר שפורסם בשנת 2018 מצא שניתן לשפר את הזיכרון והלמידה על ידי צריכת שוקולד, שכן הפלבנואידים נוטים להצטבר באזורים במוח האחראים לתפקודים אלו.
שוקולד - ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org › wiki › שוקולדבשנה זו הגיעה צריכת השוקולד הממוצעת ל-2.5 ק"ג בשנה. המותג החזק ביותר בישראל "שוקולד פרה" של עלית שתפס נתח של 27% משוק השוקולד בישראל. במרץ 2003 חל מיזוג בין ...
ישראל: במקום הראשון בעולם בצריכת סוכר לנפש
www.ynet.co.il › articles › 0,7340,L-4879224,00Nov 15, 2016 · על פי הדו"ח, הממוצע של צריכת הסוכר בישראל עומד על 170 גרם לנפש, כשאחרינו בדירוג מלזיה עם כ־160 גרם לנפש, ברזיל עם 155 גרם לנפש וארה"ב עם 142 גרם. מהנתונים עולה עוד כי ישראל נמצאת במקום השני בעולם בשיעור הקלוריות שמגיעות באמצעות סוכרים, אחרי ברזיל: כ־16 אחוז מהקלוריות היומיות הנצרכות מקורן בסוכרים.
מהנעשה בעולם - Sarina שוקולד
sarina-chocolate.co.il › מאמרים-בנושאהמאמר מספק נתונים גלובליים על צריכת השוקולד בעולם ומספק הסבר נוסף לעלייה בביקוש. בעקר במדינות המתפתחות: שוקולד במקום סוכריות - מגמה שעליה מדווחות יצרניות השוקולד הגדולות בעולם.
טעם החיים: חמש ארצות השוקולד הכי מתוקות בעולם - וואלה! אוכל
https://food.walla.co.il/item/3192449Nov 15, 2018 · השוויצרי הממוצע הוא שיאן צריכת השוקולד בעולם עם יותר מעשרה קילוגרמים של שוקולד בשנה. חברות השוקולד הגדולות בעולם צמחו ממדינה זו, שמסורת ייצור השוקולד בה מגיע לתחילת המאה ה-19.
לרגל יום השוקולד הבינלאומי: כמה עובדות על הממתק האולטימטיבי - מעריב
https://www.maariv.co.il › אוכלעולם השוקולד מתפתח ומתרחב וצרכניו המושבעים כבר מכירים עינוגים מתוקים, ... בשנים האחרונות חל שינוי של ממש בהרגלי צריכת השוקולד בארץ, ...
צריכת שוקולד והסיכון למחלות קרדיו-וסקולריות: מטא-אנליזה של ...
aguda.co.il › צריכת-שוקולדJul 07, 2019 · על פי סיכום נתוני כלל המאמרים, בצריכה גבוהה לעומת נמוכה של שוקולד, הסיכון לאוטם בשריר הלב היה נמוך ב-16.2%. בניתוח הנתונים על פי כמויות צריכה של שוקולד לשבוע (0, 25, 40, 45, 50, 75, 100 גרם/שבוע), בהשוואה ל-0 צריכה/שבוע, חלה ירידה לא-ליניארית בסיכון למחלות קרדיו-ווסקולריות עד לכמות של כ-100 גרם שוקולד/שבוע.
שוקולד – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › שוקולדתהליך זה איפשר את יצור טבליות השוקולד המודרניות. ככל הידוע, האנגלי ג'וזף פריי ב־ 1847 היה הראשון שיצר שוקולד למאכל. דניאל פטר, יצרן דברי מתיקה שווייצרי החל לערוך ניסויים בהוספת חלב אל תוך השוקולד. ב־ 1875 הוא שיווק את שוקולד החלב הראשון, לאחר שנעזר בפיתוח תהליך יצירת אבקת החלב של אנרי נסטלה.