ילד הפלא של הבשר הגיע לתל אביב | ישראל היום
https://www.israelhayom.co.il › articleלוח זמנים צפוף אילץ אותנו להגיע באיחור של כמה ימים למזללת הבשר של עידו בטצייג, שנפתחה בשבוע שעבר בתל אביב. כבר חששנו שבימים הללו שחלפו עד ...
קרניבור מושבע: האודישן של עידו בטצייג | רשת 13
13tv.co.il › item › yummiesNov 21, 2019 · עידו בטצייג, בן 16 מקיסריה. כשהיה בן 12 החל להתעניין באופן מיוחד בבשר. לפני כשנה החל לארח עשרות ולעיתים גם מאות אנשים לארוחות בשר שהוא מכין בעצמו מדי שבוע. עידו בחר להכין לשפים סטייק אנטריקוט לצד תפוחי אדמה, אספרגוס וסלט ...
נער הפלא של עולם הבשר זולל פיצות של מגזינו | טיים אאוט
https://timeout.co.il/איפה-השפים-עידו-בטצייגפיצה במגזינו (צילום: Lielle Sand) בגיל 18 וקצת, בטצייג הוא פרסונה משופשפת בתחום האירוח. בשלב שבו בני נוער מתלבטים באיזו מגמה לבחור הוא כבר ניהל עסק מצליח של ארוחות קרניבורים בווילה שנשכרה במיוחד לשם כך בבנימינה. באוגוסט האחרון, כשביבי הרשה לעם ישראל לחזור לבלות, הוא פתח את Ido's.
עידו'ס: מזללת הבשר החדשה באבן גבירול של עידו בטצייג ...
https://food.walla.co.il/item/3381475Aug 20, 2020 · צ'יפס במקדונלד'ס. עידו'ס - מזללת הבשרים של ילד הפלא (צילומים: תמיר יהושוע) אתמול (רביעי) אחר הצהריים אפשר היה לראות מראה חריג ברחוב אבן גבירול בתל אביב. בניגוד גמור לכל העסקים הסגורים ברחוב ושלטי "להשכרה" שתלויים על כל מיני חנויות חשוכות, עדות לתקופה המזעזעת העוברת על העסקים ...
ארוחות בשרים עדו בטצייג
https://www.idosbbq.co.ilעדו בטצייג ברקוד ערוץ 13, משחקי השף, הרשמה לארוחות בשר.
נער הפלא של עולם הבשר זולל פיצות של מגזינו | טיים אאוט
https://timeout.co.il › איפה-השפים-עידו-...והשבוע: עידו בטצייג שבגיל 18 וקצת הספיק לפתוח מסעדת בשרים, קצביה ושירות משלוחים. הוא מנבא חודש ראשון של טירוף כשהמסעדות ישובו.
עידו'ס: מזללת הבשר החדשה באבן גבירול של עידו בטצייג - וואלה! אוכל
https://food.walla.co.il › itemאוכל · חדשות האוכל. מזללת הבשר החדשה של ילד הפלא. עידו בטצייג בן ה-17, ילד הפלא של הבשר, פתח אתמול את מזללת הבשרים המרשימה עידו'ס.
האודישן של עידו בטצייג: ילד הפלא של הבשר שרוצה להשיג 4 סכינים ...
www.youtube.com › watchעידו בטצייג החליט בגיל מאוד צעיר שהוא רוצה להיות שף ומסעדן. בעונה הקודמת הוא השתתף במסלול הילדים וקיבל ...
עידו בטצייג - BBQ & Smoked Meat
אומרים שאנחנו אומה חדשנית, אני מאמין שזה נכון לכל נושא – בין אם זה בהייטק, בטפטפות או באירוח ערבי בשר , מי שלא מחדש נשאר מאחור. אני חושב שבתחום שלנו כל מארח חייב לתחקר את עצמו …
ילד הפלא של הבשר שרוצה להשיג 4 סכינים: האודישן של עידו בטצייג - רשת
https://13tv.co.il › ... › קטעים נבחריםעידו בטצייג החליט בגיל מאוד צעיר שהוא רוצה להיות שף ומסעדן. בעונה הקודמת הוא השתתף במסלול הילדים וקיבל מהשפים שלושה סכינים.
בשרים מעושנים: פתאום הם בכל מקום | טיים אאוט
https://timeout.co.il/בשרים-מעושניםעידו בטצייג, "הילד", רק בן 16 וכבר כוכב עולה בשמי סצנת הבשרים המעושנים. הרומן שלו עם בשר התחיל בגיל 11 בסופרמרקט המשפחתי, והיום הוא מארח פעם־פעמיים בשבוע 100 איש בבית שנשכר במיוחד לכך.
עידו בטצייג - BBQ & Smoked Meat - Get Marketing
https://get-marketing.co.il › ido-betzaigכרטיס הביקור הדיגיטלי של עידו בטצייג - BBQ & Smoked Meat.
קרניבור מושבע: האודישן של עידו בטצייג | רשת 13
https://13tv.co.il › season-04 › clipsעידו בטצייג, בן 16 מקיסריה. כשהיה בן 12 החל להתעניין באופן מיוחד בבשר. לפני כשנה החל לארח עשרות ולעיתים גם מאות אנשים לארוחות בשר שהוא מכין ...
עידו בטצייג - BBQ & Smoked Meat
get-marketing.co.il › ido-betzaigאני כמובן משתדל לשנות ולשדרג כל הזמן ולא "לנוח על זרי הדפנה". אז אני עִדו, בן 16 ואני מזמין אתכם לחוויה קולינרית טעימה במיוחד! אני מארח ערבי בשר מדי שבוע אצלי בחצר בפרדס חנה, שבהם תהנו ממעל ל 8 ...
עידו בטצייג חוזר לסיבוב נוסף ב"משחקי השף" - וואלה! תרבות
https://e.walla.co.il/item/3440002Jun 06, 2021 · מתוך האודישן של עידו בטצייג, "משחקי השף" עונה 5 (רשת 13)
נער הפלא של עולם הבשר זולל פיצות של מגזינו | טיים אאוט
timeout.co.il › איפה-השפים-עידועכשיו עברתי לדירה שכורה ויש גבול כמה סטייקים אפשר לאכול", צוחק עידו בטצייג, בעלי מסעדת הבשר ido's. "את רוב המשלוחים אני מזמין ממגזינו, בעיקר פיצה, כל פעם בטעם אחר. הבצק מדהים והביס מושלם".
משחקי השף - הערב: עידו בטצייג חוזר | Facebook
www.facebook.com › GameOfChefs › videosהתגעגעתם אליו? ️ הערב אחרי החדשות - עידו בטצייג חוזר
משחקי השף - הערב: עידו בטצייג חוזר | Facebook
https://www.facebook.com/GameOfChefs/videos/הערב-עידו-בטצייג-חוזר...התגעגעתם אליו? ️ הערב אחרי החדשות - עידו בטצייג חוזר
"לא דמיינתי חצי מזה": הנער שהשתלט על סצנת הבשר התל אביבית
https://13news.co.il › ... › צרכנות"לא דמיינתי חצי מזה": הנער שהשתלט על סצנת הבשר התל אביבית. את המסעדה "Ido's" פתח עידו בטצייג בן ה-17 דווקא בתקופת הקורונה, וההצלחה להפתעתו הייתה ...
מסעדת בשר בתל אביב: עידו'ס ברביקיו, ביקורת - וואלה! אוכל
https://food.walla.co.il/item/3383056Aug 30, 2020 · הודעות היח"צ וכתבות הפרגון המקדימות ל"עידו'ס" פיזרו המון עשן מחמיא ברחוב אבן גבירול ובסביבותיו. נער צעיר שהחל לפני כמה שנים לתקתק ערבי בשר, והגשים כעת - ובגיל 17 בלבד - חלום על מקום משלו בעיר הגדולה. הלב צועק להיות עדין, אבל לא בטוח שעידו בטצייג - "ילד הפלא של הבשר", כהגדרת סביבתו ...
האודישן של עידו בטצייג: ילד הפלא של הבשר שרוצה להשיג 4 ...
https://www.youtube.com/watch?v=gEX8rxN1QY0Jun 07, 2021 · עידו בטצייג החליט בגיל מאוד צעיר שהוא רוצה להיות שף ומסעדן.
קרניבור מושבע: האודישן של עידו בטצייג | רשת 13
https://13tv.co.il/item/yummies/games-of-chef/season-04/clips/v7ohk-1973250Nov 21, 2019 · עידו בטצייג, בן 16 מקיסריה. כשהיה בן 12 החל להתעניין באופן מיוחד בבשר. לפני כשנה החל לארח עשרות ולעיתים גם מאות אנשים לארוחות בשר שהוא מכין בעצמו מדי שבוע. עידו בחר להכין לשפים סטייק אנטריקוט לצד תפוחי אדמה, אספרגוס וסלט עלים.
עידו'ס: מזללת הבשר החדשה באבן גבירול של עידו בטצייג - וואלה! אוכל
food.walla.co.il › item › 3381475Aug 20, 2020 · עידו בטצייג בן ה-17, ילד הפלא של הבשר, פתח אתמול את מזללת הבשרים המרשימה עידו'ס. העובדים במקום הם בני כיתתו, והוא דואג שכולם ייצאו שבעים ומרוצים, גם חסר בית שנקלע למקום. אנחנו כבר מאוהבים, ועוד לא דיברנו על הצ'יפס
עידו בטצייג חוזר לסיבוב נוסף ב"משחקי השף" - וואלה! תרבות
e.walla.co.il › item › 3440002Jun 06, 2021 · תרבות; רשת 13 "שלוש סכינים זה לא מספיק": עידו בטצייג חוזר לסיבוב נוסף ב"משחקי השף" עידו בן ה-18 השתתף בעונה הקודמת במסלול הילדים וקיבל שלושה סכינים מהשופטים.
ילד הפלא של הבשר הגיע לתל אביב | ישראל היום
https://www.israelhayom.co.il/article/795467Aug 27, 2020 · אז נכון, זה מגניב לספר שהלכת לאכול אצל ילד הפלא ולהצטלם עם בשר שיוצא ממעשנות, אך הסיפור פה הוא יותר מזה – מדובר בבשר איכותי שעשוי בצורה מוקפדת מאוד. מאות קילוגרמים של בשר ותפוחי אדמה נמכרים ביום, בכל יום מאז הפתיחה החגיגית ביום רביעי שעבר נגמר הבשר לגמרי.