מתכונים עם סלפטר
http://www.afoona.com › recipes › ס...מתכונים עם סלפטר כולל בשר כבוש אנגלי, קורנביף של חזה עגל, קורנדביף של חזה עגל, פסטרמה בקר כבושה ואפויה קורנד ביף, בשר כבוש אנגלי, ...
מתכון: בשר כבוש אנגלי - mako
https://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column...Oct 06, 2008 · שמים את הבשר בכלי גדול (מזכוכית או נירוסטה), מפזרים את הסוכר, ומעסים בו היטב את נתח הבשר. מכסים ושומרים במקרר במשך יומיים. כותשים את התבלינים (הכי נוח בעלי ומכתש). מוציאים את הבשר מהמקרר ומעסים אותו בתערובת התבלינים השבורים והסלפטר. מחזירים למקרר ומדי יום, במשך תשעת הימים ...
אשלגן חנקתי – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/אשלגן_חנקתיאשלגן חנקתי, ידוע גם בשם "סלפטר" (מלטינית, "מלח אבן"), הוא מלח המורכב מאשלגן, חנקן וחמצן
תאווה אמיתית: המדריך המלא לכבישת בקר ביתית - וואלה! אוכל
https://food.walla.co.il › itemכבישת בשר היא טכניקה עתיקה שנועדה לשמר את הבשר הטרי לתקופות ארוכות. אבל מעבר לכך, כבישה נכונה מרככת את הבשר ומעשירה אותו בטעמים וארומות וכל ...
קורנדביף? זה קל! מדריך ומתכון - ynet
www.ynet.co.il › articles › 0,7340,L-4623301,00קורנדביף
מתכון: בשר כבוש אנגלי - Mako
https://www.mako.co.il › food-recipesכ-3 ק"ג בשר (אפשר חלקים קדמיים כמו צוואר, כתף או חזה, וגם נתחים מהירך) 3/4 כוס סוכר חום 1 כפית סלפטר (saltpeter להשיג בסופרמרקט או בחנויות התבלינים)
פסטרמה בקר ביתית | השולחן
www.hashulchan.co.il › מתכונים › פסטרמהפסטרמה בקר ביתית של ערן ביק. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו. 1.2 ק”ג פסטרמה. 4 ימים+שעתיים. קל. כשר. בשר. הפסטרמה הביתית הזו מושלמת לכריכים איכותיים עם לחם טוב, ממרחים וירקות טריים. ההבדל בינה לבין פסטרמה תעשייתית הוא שמים וארץ.
אשלגן חנקתי – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › אשלגן_חנקתיאשלגן חנקתי, ידוע גם בשם "סלפטר" (מלטינית, "מלח אבן"), הוא מלח המורכב מאשלגן, חנקן וחמצן
חזה בקר כבוש - מתכון - FoodsDictionary
https://www.foodsdictionary.co.il › R...... מאת נורית פלד, אופה ובשלנית, 16 מנות, סוג המתכון: בשר, סוג המנה: מתאבנים, ... סלרי - כרפס - ראש (330 גרם); קינמון - כף שטוחה; ערער - 2 כפיות; סלפטר - 2 ...
סלפטר לבשר - מנוע חיפוש סרצ' - srch
https://srch.co.il › סלפטר-לבשרוהיתרון השלישי: מלח הכבישה נותן לבשר טעם עמוק. כלל האצבע לשימוש במלח כבישה הוא תוספת של 2 גרם (1/3 כפית) לכל ק”ג בשר — בגלל הכמות המזערית מומלץ לשקול את המלח ...
Noa Kanarek בשרים כבושים מוחמצים מעושנים ומיובשים כפי ...
https://www.facebook.com › photosאם אתם חובבי אוכל אמיתיים, בטח הרהרתם פה ושם בכבישת בשר ביתית. ... סלפטר (saltpeter) אשלגן חנקתי / פוטסיום ניטראט / מלחת - הוא בעצם תערובת של מלחים המורכבת ...
מתכונים עם סלפטר, בשר, בירה שחורה
http://66.113.166.113 › recipes › סלפ...מתכונים עם סלפטר, בשר, בירה שחורה כולל כריך הפסטרמי (מעדנית כץ ניו יורק) המפורסם בעולם עשה זאת בעצמך, ...
בשר כבוש אנגלי > : מועצת הבקר
https://meat.org.il/בשר-כבוש-אנגליבשר כבוש אנגלי. שמים את הבשר בכלי גדול (מזכוכית או נירוסטה), מפזרים את הסוכר, ומעסים בו היטב את נתח הבשר. מכסים ושומרים במקרר במשך יומיים. כותשים את התבלינים (הכי נוח בעלי ומכתש). מוציאים את הבשר מהמקרר ומעסים אותו בתערובת התבלינים השבורים והסלפטר.
קורנדביף - סנדוויץ' בשר חזה בקר
www.academics.co.il › Articles › Article49130Feb 08, 2012 · סלפטר 8 ג"ר. סוכר 60 ג"ר. פפריקה 2 כפות. פלפל אנגלי כף. פלפל שחור בגרגירים כף. חומרים לבישול. כרישה. בצל 2. גזר 2. עלה סלרי 2. 1/4 צרור פטרוזיליה. 5 עלי דפנה. 4 שיני שום. 5 גבעולי טימין
מתכון: בשר כבוש אנגלי - mako
www.mako.co.il › food-recipes › recipes_columnOct 06, 2008 · שמים את הבשר בכלי גדול (מזכוכית או נירוסטה), מפזרים את הסוכר, ומעסים בו היטב את נתח הבשר. מכסים ושומרים במקרר במשך יומיים. כותשים את התבלינים (הכי נוח בעלי ומכתש). מוציאים את הבשר מהמקרר ומעסים אותו בתערובת התבלינים השבורים והסלפטר. מחזירים למקרר ומדי יום, במשך תשעת הימים ...
קורנדביף? זה קל! מדריך ומתכון - ynet
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4623301,00.htmlקורנדביף - סנדוויץ' בשר חזה בקר
www.academics.co.il/Articles/Article49130.aspxFeb 08, 2012 · סלפטר 8 ג"ר. סוכר 60 ג"ר. פפריקה 2 כפות. פלפל אנגלי כף. פלפל שחור בגרגירים כף. חומרים לבישול. כרישה. בצל 2. גזר 2. עלה סלרי 2. 1/4 צרור פטרוזיליה. 5 עלי דפנה. 4 שיני שום. 5 גבעולי טימין
לשון עגל כבושה | השולחן
www.hashulchan.co.il › מתכונים › לשוןאפשר לכבוש נתחי בשר במלח בלבד, אבל מומלץ להוסיף לבריין או לתערובת המלח מוצר שנקרא “מלח כבישה” המכונה גם קיור או ניטריט (סלפטר שהיה נפוץ בעבר בכבישת בשר מומלץ פחות בגלל שהכבישה עמו אינה אחידה).
פסטרמה בקר ביתית | השולחן
https://www.hashulchan.co.il/מתכונים/פסטרמה-בקר-ביתיתOct 18, 2017 · פסטרמה בקר ביתית של ערן ביק. צילום: רונן מנגן | סגנון: דלית רוסו. 1.2 ק”ג פסטרמה. 4 ימים+שעתיים. קל. כשר. בשר. הפסטרמה הביתית הזו מושלמת לכריכים איכותיים עם לחם טוב, ממרחים וירקות טריים. ההבדל בינה לבין פסטרמה תעשייתית הוא שמים וארץ.
בשר כבוש אנגלי > : מועצת הבקר
meat.org.il › בשר-כבוש-אנגליבשר כבוש אנגלי. שמים את הבשר בכלי גדול (מזכוכית או נירוסטה), מפזרים את הסוכר, ומעסים בו היטב את נתח הבשר. מכסים ושומרים במקרר במשך יומיים. כותשים את התבלינים (הכי נוח בעלי ומכתש). מוציאים את הבשר מהמקרר ומעסים אותו בתערובת התבלינים השבורים והסלפטר.
קורנדביף | השולחן
https://www.hashulchan.co.il › מתכוניםחומרים לנתח במשקל 1.5 ק"ג; 12 יום; קל · כשר · בשר ... 1 כף מלח סלפטר (להשיג בחנויות תבלינים) מלח סלפטר. 10 עלי דפנה עלי דפנה. 3 כפות פלפל אנגלי פלפל אנגלי ...