כתיתה - ויקימילון
https://he.wiktionary.org/wiki/כתיתהכתיתה ניתן לבצע באמצעות אבני ריחיים או פטיש עץ. רסיס, שבב. להגדרה זו אין משפט מדגים. אתם מוזמנים לתרום לוויקימילון ולהוסיף אותו. רשימה של ערכים שיש להוסיף להם משפטים מדגימים תמצאו כאן. עברית חדשה נתח בשר שנמעך והודק לבישול או צלייה. לעתים מצופה פירורי לחם ומטוגן.
סלטימבוקה - ynet
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2809143,00.htmlOct 29, 2003 · כתיתת עגל דקה כנייר, פרושוטו בקר דק עוד יותר ועלה בשרני של מרווה, מהודקים היטב בקיסם ומוקפצים קלות בשמן זית. סלטימבוקה באיטלקית זה קופץ בפה, כלומר, טעים מאוד
בנטם-מגדו מלון עברי ואנגלי חדש - Page 321 - Google Books Result
https://books.google.com › books... כיפה: ניתור קפיצה ניתר, קפץ rש fש Vault veal 2 בשר עגל veal chop n כתיתת עגל vedette 2 כוכבת שינה כיוון: חג rש ,veer ti vegan 4.44% טבעוני vegetable n, ...
נתח של בשר בקר - עזרה בפתרון תשבצים ותשחצים
https://www.note.co.il/solutions/נתח_של_בשר_בקרפתרונות תשחץ עבור נתח של בשר בקר - מילון הכי שימושי בישראל. כל התשובות, לכל ההגדרות של תשבצים ותשחצים: ידיעות (7 ימים), מעריב, הארץ, לאישה, ישראל היום!
שניצל - אוצר עברית - Academic Dictionaries and Encyclopedias
https://hebrew.en-academic.com › שני...כתיתה, בשר כתות, בשר צלוי, כתיתת בש.
עברית במגובח — ʻAl ha-mishmar ...
https://www.nli.org.il › ahr › articleקלופס בלע"ז, כיכר נתלה העשויה בשר קצוץ. ... הבשר אלא בעיקר באופן ההכנה: שניצל הוא כתיתת בשר כלשהו שטובלים אותה בקמח, ביצה ופרודי־לחם ומטגנים במחבת בשמן.
כל הדרכים לשדרג את השניצל והפירה - אוכל - הארץ
www.haaretz.co.il › food › 1Feb 19, 2015 · 5. מנקים כל כתיתת בשר מגידים, סיבים ושמן, מרדדים ומשטחים אותה כמה שאפשר, ואם היא גדולה מדי למידות המחבת - חוצים לשניים.
Мясо, мясные блюда и животные на идиш
https://www.languages-study.com/yiddish/esn-fleyw.htmlבשר אווז 2: דאָס гЕндзнфлэйш gEndznfleysh גענדזנפֿלייש шкварки cracklings, well-browned roasted bits of goose skin גִלדֵי שוּמָן 3: грИбэнэс, гривн grIbenes, grivn: גריבענעס, גריוון свинья; свинина; негодяй pig, swine; pork; scoundrel
רוביק רוזנטל / טוחנים טחינה וגורסים גריסים | בלוג השפה העברית ...
blog.ravmilim.co.il › 2013/12/08 › foodDec 08, 2013 · קציצה היא בשר שקוּצץ, כתיתה היא בשר שכוּתַת, ובעברית פשוטה, דפקו אותו חזק. בעבר נקרא השניצל כתיתת עגל, והסטייק כתיתת בקר. פתיתים התלמודית, שירשה את פתותים המקראית, עשויה בימינו מבצק שפתתו או פתפתו אותו, מעכו אותו לחתיכות קטנות, ומכאן גם 'פתפותי ביצים'. שיטת ההכנה המוקדמת מככבת בשמות מאכלים לועזיים. צ'יפס הם שבבי תפוחי האדמה לפני שטיגנו אותם.
Мясо, мясные блюда и животные на идиш
www.languages-study.com › yiddish › esn-fleywכתיתת-בשר 2-н -n ־ן דער клопс klops קלאָפּס телятина veal בשר עגל 2: דאָס кЕлбэрнс kElberns קעלבערנס крупный рогатый скот; голова скота (head of) cattle בקר 2-эр -er ־ער דאָס ринд rind רינד говядина beef בשר בקר 2: דאָס
רוביק רוזנטל / טוחנים טחינה וגורסים גריסים | בלוג השפה ...
https://blog.ravmilim.co.il/2013/12/08/foodDec 08, 2013 · קציצה היא בשר שקוּצץ, כתיתה היא בשר שכוּתַת, ובעברית פשוטה, דפקו אותו חזק. בעבר נקרא השניצל כתיתת עגל, והסטייק כתיתת בקר. פתיתים התלמודית, שירשה …
כל הדרכים לשדרג את השניצל והפירה - אוכל - הארץ
https://www.haaretz.co.il › foodמנקים כל כתיתת בשר מגידים, סיבים ושמן, מרדדים ומשטחים אותה כמה שאפשר, ואם היא גדולה מדי למידות המחבת - חוצים לשניים.
כתיתה - ויקימילון
he.wiktionary.org › wiki › כתיתהעברית חדשה נתח בשר שנמעך והודק לבישול או צלייה. לעתים מצופה פירורי לחם ומטוגן. גיזרון . מן הפועל כתת המקראי. צירופים . כתיתת עגל (3) כתיתת בקר; מילים נרדפות . שניצל (3) ביפשטיק
שניצל - ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org › wiki › שניצלמנה קלאסית של שניצל וינאי, או ווינרשניצל (Wienerschnitzel) תהיה עשויה מבשר עגל, עטוף בפירורי לחם, מטוגן בחמאה או שומן חזיר, ומוגש בדרך כלל עם צ'יפס או מחית ...
כל הדרכים לשדרג את השניצל והפירה - אוכל - הארץ
https://www.haaretz.co.il/food/1.773966Feb 19, 2015 · מנקים כל כתיתת בשר מגידים, סיבים ושמן, מרדדים ומשטחים אותה כמה שאפשר, ואם היא גדולה מדי למידות המחבת - חוצים לשניים. 6. טובלים כל כתיתה בקמח, …
סלטימבוקה - ynet
www.ynet.co.il › articles › 0,7340,L-2809143,00Oct 29, 2003 · מבקשים מהקצב שישטח את כתיתות העגל (כמו לשניצלים) או עושים זאת לבד, על-ידי הנחת הכתיתות בין שני דפי נייר פרגמנט או ניילון וחבטה בפטיש שניצלים או במערוך. מחלקים כל כתיתה לפיסות בגודל המתאים לגודלה של פרוסת פרושוטו. 2. מניחים על כל פיסת כתיתה פרוסת פרושוטו ועליה עלה מרווה. מהדקים הכל בעזרת קיסם עץ. 3. מחממים את השמן במחבת גדולה.
ynet - מטבח עולמי - אוכל
https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1041,00.htmlכתיתת עגל דקה כנייר, פרושוטו בקר דק עוד יותר ועלה בשרני של מרווה, מהודקים היטב רותי קינן (10:05 , 29.10.03 )
Locanda - LOCANDA
https://www.locanda.co.ilביצי חופש ברוטב עגבניות ועם בצל עשבי תיבול מוגשת עם סלט עלים ולחם אפשרות תוספת גבינה ערבית מעל אפויה בטאבון \ תוספת נקניק. ₪ 54. שקשוקה בלקאנית. ביצי חופש ברוטב עגבניות ועם בצל, פלפל וחציל קלוי ...
איך אומרים שניצל באנגלית?
https://stips.co.il › ask › איך-אומרים-שני...בעברית כתיתה, בשר כתות או כתיתת בשר באנגלית schnitzel. מ · מאיר עובדיה · schnitzel או fried chicken breast :) N NyanCat ·. כ · כן צודק.
חומרי הגלם שלנו | השף רודד
https://www.chefroded.com/חומרי-הגלם-שלנובמשק של השף רודד אוהבים את הטבע והבריאות, לכן אנו משתמשים גם בחומרי הגלם שלנו לבריאות וייחודיות.שולחן העץ הכבד, שמן זית כתית משובח המיוצר בכבישה קרה היישר מהמטע שלנו לתיבול הירקות הטריים.בשר איכותי מיושן ביישון ביתי ...
תגובות שניצל מוכן? רק בבית | עמוד 2 | טעם החיים Ynet
https://www.ynet.co.il › TalkBackשניצל הוא טיגון כתיתת בשר עגל טבול בקמח, ביצה ופירורי לחם. בארץ הפך "שניצל" כינוי לחלק של תרנגולת: חזה עוף. מה שמוצע כאן הוא קציצות בשר ...
כְּתִיתָה - האקדמיה ללשון העברית
https://hebrew-academy.org.il › כְּ...נֵתח בשר מטוגן או צלוי בעטיפה של פירורי לחם, קמח, ביצה וכדומה (בלועזית: שְׁנִיצֶל). על יסוד מילון ההווה. בתשובות באתר. צילום של רשימת ועד הלשון: מאכלים ...
ynet - מטבח עולמי - אוכל
www.ynet.co.il › home › 0,7340,L-1041,00כתיתת עגל דקה כנייר, פרושוטו בקר דק עוד יותר ועלה בשרני של מרווה, מהודקים היטב רותי קינן (10:05 , 29.10.03 )
שילוב שמני זית כתית מעולה עם מנות דגים ובשר - Olive Oil Times
www.oliveoiltimes.com › iw › basicsלשפים יש דרכים משלהם לבחור שמני זית כתית נוספים למנות דגים ובשר. הכלל היחיד הוא להתעקש על איכות.
מתכונים לראש השנה: חיים כהן מבשל | מעריב
https://www.maariv.co.il/food/food-recipes/Article-863082Sep 02, 2021 · מושחים את הדג בחלק הבשרי במיץ התפוז ומניחים לרבע שעה. במעבד מזון מכניסים שיני שום, פטרוזיליה, מלח ושמן זית עד לקבלת עיסה (לא נוזלית מדי). את העיסה מורחים על …
קטגוריה:בשר - ויקימילון
https://he.wiktionary.org › wiki › קטג...דפים בקטגוריה "בשר". קטגוריה זו מכילה את 42 הדפים המוצגים להלן, ומכילה בסך־הכול 42 דפים. א. אוסובוקו · אטליז · אמצה · אסאדו. ב. בקר נמוך · בשר · בשר בקר ...