חיפשת:

יצרני טחינה בישראל

אַרְצִיאֵלִי | הבית של יצרני הבוטיק בישראל - טחינה ארציאלי
https://www.artzieli-deli.co.il › artziel...
אי שם בקצה העולם, במקום בו המדבר נפגש עם הים מספרים על מפעל בוטיק קטן. שמייצר את הטחינה הסודית של העיר הדרומית. טחינה גולמית אמיתית שמיוצרת מחומר גלם אחד ...
האיש שהקים את טחינת הנסיך, יצרן הטחינה הגדול בישראל - דה מרקר
https://www.themarker.com › markets
טנוס מוכר בכל שנה טחינה בשווי 60-50 מיליון שקל. 25%-20% מהתוצרת נמכרים ישירות לצרכנים ואת השאר רוכשים יצרני הסלטים. טחינה הנסיך גם מיוצאת ...
שוק הטחינה בעליה | אינדקס מזון ומשקה
https://www.indexmazon.co.il › שוק_...
שוויו הכספי של שוק הטחינה בישראל נע כיום בין 150 ל160 מליון שקל בשנה. הוא מייצר כ7300 טון טחינה מדי שנה. ישנם כ40 יצרנים שונים בשוק, שהם יצרנים סיטונאים.
טחינת הר ברכה – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › טחינת_הר_ברכה
טחינת הר ברכה היא טחינה המיוצרת במפעל ביישוב ה שומרוני קריית לוזה, בראש הר גריזים ובקרבת היישוב הר ברכה, על ידי חברת "טחינת הר ברכה". מרבית התוצרת נמכרת בישראל וחלקה הקטן מיוצא ונמכר ב ארצות ...
קונים כחול לבן | מוצרים תוצרת ... - buyisraeli.co.il
www.buyisraeli.co.il/index.aspx
Object Moved This document may be found here
שומשום ניישן: כך הפכנו למעצמת טחינה | כלכליסט
https://www.calcalist.co.il › articles
כך נהפכת ישראל למעצמה גלובלית של הזהב הלבן, המכונה גם טחינה. ... איגוד יצואני השומשום שלה, הוא הגדלת היקף הסחר עם יצרני הטחינה הישראלים.
חובבי טחינה? אלו הם המותגים המובילים בשוק הישראלי | מעריב
www.maariv.co.il › business › consumerism
Nov 19, 2021 · השוואת מחירי טחינה בארכה (צילום: מעריב אונליין) בימים אלו משיקים בישראל מותג נוסף שמבוסס על המסורת השומרונית: טחינה הר כנען של חברת אבאל. אבי רווח, מנכ"ל החברה, מספר לנו שבמשך חמש שנים הם בחנו ...
מסע בין יצרני טחינה מקומיים
טחינה ארציאלי אילת היצרן: רמי נחום. שיטות הכנה: קילוף ושטיפה ללא מלח, קלייה אטית בטמפרטורה נמוכה. טחינה באבן רחיים בכבישה קרה ללא חומרי הלבנה. זן השומשום: …
אַרְצִיאֵלִי | הבית של יצרני הבוטיק בישראל - טחינה ארציאלי
www.artzieli-deli.co.il › artzieli-tahini
מה לא אמרו על טחינה? טחינה זה החיים! היא טעימה, היא בריאה, היא ממלאת אותנו אושר ושמחה. אומרים שאנחנו מתבגרים כשאנחנו מפסיקים להוסיף קטשופ לכל מנה ומתחילים לשים טחינה. תכל'ס - צודקים.
חובבי טחינה? אלו הם המותגים המובילים בשוק הישראלי
https://www.maariv.co.il/business/consumerism/Article-878606
Nov 19, 2021 · השוואת מחירי טחינה בארכה (צילום: מעריב אונליין) בימים אלו משיקים בישראל מותג נוסף שמבוסס על המסורת השומרונית: טחינה הר כנען של חברת אבאל. אבי רווח, מנכ"ל החברה, מספר לנו שבמשך חמש שנים הם בחנו ...
טחינת הר ברכה – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/טחינת_הר_ברכה
טחינת הר ברכה היא טחינה המיוצרת במפעל ביישוב השומרוני קריית לוזה, בראש הר גריזים ובקרבת היישוב הר ברכה, על ידי חברת "טחינת הר ברכה". מרבית התוצרת נמכרת בישראל וחלקה הקטן מיוצא ונמכר בארצות הברית, וכן באוסטרליה ובאירופה.
כל מה שרצית לדעת על טחינה ולא העזת לשאול - חלק א' - דני בר
https://www.danybar.co.il › כל-מה-שר...
בישראל קיימים מספר יצרני טחינה גולמית, מהגדולים בעולם, המייצרים בשיטות מודרניות או מסורתיות, כמויות המספקות את צריכת הטחינה המוסדית ...
כך הפכה הטחינה למלכת המטבח הישראלי
https://www.hashulchan.co.il › מסע-בי...
טחינה מלאכת הטוחן. צילום: רן בירן. יותר ויותר בתי בד ארטיזנליים שמייצרים טחינה בשיטות מסורתיות נפתחים בישראל. למה זה קורה דווקא עכשיו?
הטחינה... - אחוה יצרנית חלוה טחינה ומוצרי מאפה | Facebook
https://www.facebook.com › posts
בתחקיר מיוחד ששידרה תוכנית "כלבוטק" בשנה שעברה, התגלו תוספים כימים במספר מוצרים של יצרני טחינה בישראל ואצל מרביתם התגלו גם פערים מהותיים בין הערכים ...
מסע בין יצרני טחינה מקומיים
www.hashulchan.co.il › מסע-בין-יצרני
טחינה ארציאלי אילת היצרן: רמי נחום. שיטות הכנה: קילוף ושטיפה ללא מלח, קלייה אטית בטמפרטורה נמוכה. טחינה באבן רחיים בכבישה קרה ללא חומרי הלבנה. זן השומשום: חומרה אתיופית. כמות ייצור: עד 200 ק"ג ליום.
טחינת הנסיך | מפעלי תעשיה בצפון
www.israel-industry-north.org.il › טחינת
מפעל טחינה "הנסיך", שהוקם ע"י משפחת טנוס בשנת 1988, הינו מפעל הטחינה הגדול ביותר במזרח התיכון בכלל ובישראל בפרט, ויצואן מוביל של טחינה ברחבי העולם. "הנסיך" הוקם כמפעל משפחתי הממוקם באזור כרמיאל ...
טחינה בארכה | חלבה בארכה - מותג הטחינה והחלבה …
מותג הטחינה והחלבה המוביל בישראל. טחינה היא “אוצר תזונתי מהטבע”. גרעיני השומשום שמהם עשויה הטחינה הם בעלי צפיפות תזונתית גבוהה במיוחד ומהווים מקור עשיר לחלבונים, פחמימות, סיבים תזונתיים, שומנים טובים ויטמינים ...
אַרְצִיאֵלִי | הבית של יצרני הבוטיק בישראל - טחינה ארציאלי
https://www.artzieli-deli.co.il/artzieli-tahini
טחינה גולמית מכילה כמות גבוהה של חלבון. ב- 2 כפות טחינה גולמית יש כ- 6.5 גרם חלבון (לשם השוואה, ב- 2 כפות גבינה לבנה יש רק כ- 2.9 גרם חלבון) ... המפעל קיבל את תו 'מיוצר בישראל' ומקפיד על סטנדרטים גבוהים ...
קטגוריה:תעשיית מזון בישראל – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/קטגוריה:תעשיית_מזון_בישראל
תעשיית בשר בישראל‏ (קט' אחת, 10 דפים) ג. תעשיית גלידות בישראל‏ (7 דפים) ח. תעשיית חלב בישראל‏ (4 קט', 3 דפים) ט. תעשיית טחינה בישראל‏ (5 דפים) י. יצרני משקאות ...
האיש שהקים את טחינת הנסיך, יצרן הטחינה הגדול בישראל: "עלית ...
www.themarker.com › markets › 2006/03/17
Mar 17, 2006 · כל יצרני הסלטים נמנים על לקוחותיו של טנוס, וגם רשתות שיווק כשופרסל, מרכולים פרטיים ומסעדנים. לדברי טנוס, טחינת הנסיך מחזיקה בנתח הגדול ביותר של שוק הטחינה הגולמית בישראל - 40%.
טחינה בארכה | חלבה בארכה - מותג הטחינה והחלבה המוביל בישראל
https://baracke.co.il
מותג הטחינה והחלבה המוביל בישראל. ... 1.5 ק”ג מלפפונים; 1 כף מלח; 3 כפות טחינה בארכה שומשום מלא; 1 כף מיץ לימון; 2 כפות מים חמים; 1/2 שן שום קצוץ ...
האיש שהקים את טחינת הנסיך, יצרן הטחינה הגדול …
https://www.themarker.com/markets/2006-03-17/ty...
Mar 17, 2006 · טנוס מוכר בכל שנה טחינה בשווי 60-50 מיליון שקל. 25%-20% מהתוצרת נמכרים ישירות לצרכנים ואת השאר רוכשים יצרני הסלטים. טחינה הנסיך גם מיוצאת בהיקף של …
רק את הטובות ביותר - הטחינות הנבחרות בישראל
Nov 10, 2016 · טחינה היונה. הטחינה המיתולוגית של קראוון משכם, טחינה מספר 1 – לאחרונה נפוצה יותר מפעם, אך עדיין לא תמצאו אותה בכל סופר. ככל הנראה מה שיביא את …
אַרְצִיאֵלִי | הכל תוצרת הארץ - מתחברים לשורשים
https://www.artzieli-deli.co.il
עושים כבוד לתוצרת הארץ! קהילה, ערכיות ואיכות הן אבני היסוד בגישה שלנו. לצד מגוון מוצרים איכותיים של מיטב יצרני הבוטיק בישראל תמצאו גם ערך נוסף של חיזוק ותרומה לקהילה, ערכים שמעצבים את הדרך שלנו וכל זה לצד איכות בלתי ...
טחינה - ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org › wiki › טחינה
הטחינה נאכלת לאחר דילולה במים. כך היא גם מיוצרת במפעלים, לעיתים בתוספת תיבול, ומכונה "סלט טחינה". יש המגישים ואוכלים אותה בצורתה הגולמית ("טחינה גולמית").