יוסי שטרית חוזר: חשף את שם המקום החדש שלו - טיים אאוט
https://timeout.co.il › יוסי-שטרית-מקום-...שטרית, שפרש מקבוצת Baraka House (קיטשן מרקט, משייה) לפני כשנתיים, סיפק אתמול טיזר באינסטגרם כשפרסם את שם המסעדה החדשה שלו: "היבה".
שני הסו-שפים לשעבר של יוסי שטרית חוזרים עם מסעדה חדשה - וואלה ...
https://food.walla.co.il › itemהשמות אמרי בריל וזיו מנשה, אולי לא אומרים הרבה לרובכם, אבל מדובר בשני השפים שהובילו את מסעדותיו של יוסי שטרית קיטשן מרקט ומשייה, ...
מהפך במטבח: יוסי שטרית מציג זן חדש של שף - מקור ראשון
https://www.makorrishon.co.il › cult...יוסי שטרית חוזר לעוד עונה כמנטור במשחקי השף (רשת 13), ונזכר בימים שהפחד מנע ממנו להתקדם. עכשיו, עם מסעדה חדשה שעומדת להיפתח וחלומות על אחת ...
ראשי - מקור ראשון
https://www.makorrishon.co.il/culture/334755יוסי שטרית חוזר: חשף את שם המקום החדש שלו - טיים אאוט
timeout.co.il › יוסי-שטרית-מקום-חדשיוסי שטרית חוזר: חשף את שם המקום החדש שלו השף המוערך (משייה, קיטשן מרקט ומשחקי השף) חוזר לאחר הפסקה של כשנתיים, ומבטיח שהמקום החדש "יהיה פה לעוד שנים רבות".
שף יוסי שטרית מגיע לוולט עם תפריט פופ אפ חדש (וכשר) | טיים ...
https://timeout.co.il/יוסי-שטרית-וולטמוסקה טבעונית של יוסי שטרית (צילום: ליאל זנד, וולט ישראל)
המסעדות קיטשן מרקט ומשייה נפרדות מהשף יוסי שטרית - חדשות ...
https://www.haaretz.co.il/food/food-news/1.7951241Oct 07, 2019 · זה מה שחשב מבקר האוכל של "הארץ" בביקורו האחרון במשייה. לדברי ליס, כי בין הגורמים שהובילו את הקבוצה להצלחתה הוא אימוץ פרקטיקת ניהול ייחודית, כזאת שחורגת מסצנת הקולינריה המקומית. "זו שיטה שבין היתר מבוססת על טיפוח חוזקות וטאלנטים, ומתאימה אותם נקודתית לכל עסק", כך ליס.
משייה: מסעדה חדשה לאנשי הקיטשן מרקט - חדשות האוכל - הארץ
https://www.haaretz.co.il/food/food-news/1.2695043Jul 30, 2015 · שטרית אחראי על כל הצד הקולינארי, פרידמן מנהל את הצד התפעולי וליס מתעסק בכל ענייני היזמות. למרות החלוקה, העבודה המשותפת חשובה מאוד לשלושה. "יוסי …
שף יוסי שטרית מגיע לוולט עם תפריט פופ אפ חדש (וכשר) | טיים אאוט
timeout.co.il › יוסי-שטרית-וולטמוסקה טבעונית של יוסי שטרית (צילום: ליאל זנד, וולט ישראל)
יוסי שטרית (שף) - ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org › wiki › יוסי_...המסעדה הראשונה שפתח היא "ויולט", מסעדה בסגנון צרפתי במושב אודים, אך היא נסגרה לאחר חמש שנים. לאחר סגירת המסעדה באודים קיבל לאחריותו את מסעדת "קיטשן מרקט" ...
ביקורת מסעדות: מר.רוקו של יוסי שטרית - Mako
https://www.mako.co.il › restaurant-r...זוכרים את השף-סלב יוסי שטרית שפעם עשה אוכל יצירתי, עילי ואיכותי? ... היו לו תוכניות, לפי מה שפורסם, לפתוח מסעדה חדשה, אבל גם זה התחרבן בגלל ...
יוסי שטרית: מסעדות, מתכונים ומידע על השף | השולחן
https://www.hashulchan.co.il › topic"שנים התביישתי להגיש מטבוחה" · לזניה כרוב ובשר · גאלט בצלצלים, דבש, מרווה וקממבר · כרשה על גריל פחמים עם גבינת פרובלונה · קלפוטי סולת, דובדבנים וערק · הברית החדשה של ...
אודות משיה - Mashya
www.mashya.co.il › he › about-usאודות. מתחת המלון ברחוב מנדלי צומחת המשיה, התבלין המקומי שצובע את המטבח הים תיכוני השורשי-עכשווי. המסעדה הנקראת על שמו ממוקמת בחזית המלון ומאופיינת בעיצוב מוקפד וקווים בהירים ונקיים, שנותנים את הבמה לחומר ולטקסטורה מקומיים, גולמיים.
בזאר 32: מסעדה חדשה בירמיהו - וואלה! אוכל
food.walla.co.il › item › 3335132Jan 15, 2020 · טרטר מוסר ים עם יוגורט ועגבניות שרי צהובות (צילום: שני בריל) בעולם המסעדנות אין הרבה צמדים של שפים. ברוב המקרים בראש מסעדה עומד שף יחיד והוא זה שנותן את הטון. כמו שנהוג לומר "במטבח יש מקום רק לאגו אחד". אבל הזוגיות הקולינרית של זיו מנשה ואמרי בריל מוכיחה שאפשר גם אחרת.
משייה: מסעדה חדשה לאנשי הקיטשן מרקט - חדשות האוכל - הארץ
www.haaretz.co.il › food › food-newsJul 30, 2015 · שטרית אחראי על כל הצד הקולינארי, פרידמן מנהל את הצד התפעולי וליס מתעסק בכל ענייני היזמות. למרות החלוקה, העבודה המשותפת חשובה מאוד לשלושה. "יוסי ואני עובדים הרבה פעמים ביחד ובמקביל", אומר ליס.
יוסי שטרית חוזר: חשף את שם המקום החדש שלו - טיים אאוט
https://timeout.co.il/יוסי-שטרית-מקום-חדשיוסי שטרית חוזר: חשף את שם המקום החדש שלו השף המוערך (משייה, קיטשן מרקט ומשחקי השף) חוזר לאחר הפסקה של כשנתיים, ומבטיח שהמקום החדש "יהיה פה לעוד שנים רבות".
המסעדות קיטשן מרקט ומשייה נפרדות מהשף יוסי שטרית - חדשות ...
www.haaretz.co.il › food › food-newsOct 07, 2019 · זה מה שחשב מבקר האוכל של "הארץ" בביקורו האחרון במשייה. לדברי ליס, כי בין הגורמים שהובילו את הקבוצה להצלחתה הוא אימוץ פרקטיקת ניהול ייחודית, כזאת שחורגת מסצנת הקולינריה המקומית. "זו שיטה שבין היתר מבוססת על טיפוח חוזקות וטאלנטים, ומתאימה אותם נקודתית לכל עסק", כך ליס.
אודות משיה - Mashya
https://www.mashya.co.il/he/about-usאודות. מתחת המלון ברחוב מנדלי צומחת המשיה, התבלין המקומי שצובע את המטבח הים תיכוני השורשי-עכשווי. המסעדה הנקראת על שמו ממוקמת בחזית המלון ומאופיינת בעיצוב מוקפד וקווים בהירים ונקיים, שנותנים את הבמה לחומר ולטקסטורה מקומיים, גולמיים.
יוסי שטרית, דור כהן ואור דוייב מכינים בשר מעושן ועוד מתכונים מעולים ...
https://www.ynet.co.il › ... › שף של חגיוסי שטרית הגיע לשנת הקורונה במצב יוצא דופן: בלי מסעדה. כמה חודשים קודם לכן הוא נפרד מקבוצת "בארכה האוס" ומהמסעדות שהוביל. את המסעדה החדשה ...
בזאר 32: מסעדה חדשה בירמיהו - וואלה! אוכל
https://food.walla.co.il/item/3335132Jan 15, 2020 · טרטר מוסר ים עם יוגורט ועגבניות שרי צהובות (צילום: שני בריל) בעולם המסעדנות אין הרבה צמדים של שפים. ברוב המקרים בראש מסעדה עומד שף יחיד והוא זה שנותן את הטון. כמו שנהוג לומר "במטבח יש מקום רק לאגו אחד". אבל הזוגיות הקולינרית של זיו מנשה ואמרי בריל מוכיחה שאפשר גם אחרת.
ראשי - מקור ראשון
www.makorrishon.co.il › culture › 334755המסעדה של אבא