טמפרור שוקולד - כל הסודות והטיפים החשובים - פינוקים
https://pinookim.co.il › בלוגטמפרור שוקלד הוא תהליך המתבצע במטרה לתת לשוקולד מרקם חלק ומבריק על ידי התגבשות מלאה של פולי הקקאו. השבלים לטמפרור שוקולד הם....
טמפרור שוקולד - גילת עקנין - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=ouN2QOmTfSQMay 03, 2015 · איך לטמפרר שוקולד בקלותFOLLOW ME - ניתן לעקוב אחרייwebsite → www.gilataknin.comInstagram → www.instagram.com/gilatakninfacebook ...
איך מטמפררים שוקולד + מתכון לפרלינים תוצרת בית | …
Dec 13, 2011 · טמפרור שוקולד: בקערה גדולה עמידה בחום שוקלים 2/3 מכמות השוקולד המריר (670 גר').
טמפרור שוקולד מדריך והדרך הטובה ביותר לעשות את זה ! | פודיז
https://foodiesrecipes.com/טמפרור-שוקולד-מדריך-והדרך-הטובה...תהליך טמפרור השוקולד - De Beer
www.de-beer.co.il › 2017/05/21 › תהליךMay 21, 2017 · טימפרור השוקולד הוא תהליך של חימום וקירור השוקולד. תכליתו "לסדר" את גבישי הקקאו ,הסוכר והשומן בסדר הנכון וכל זאת בכדי שנוכל לקבל תערובת ציפוי חלקה ומבריקה. תהליך טימפרור השוקולד מאפשר לשוקולד להישאר יציב , מבריק ושלא יימס במגע יד אדם גם לאחר שסיימנו לעבוד איתו כגון הכנת פרלין, סוכריות שוקולד על מקל ועוד.
איך מטמפררים שוקולד + מתכון לפרלינים תוצרת בית | עוגיו.נט
https://www.oogio.net › home-made...טמפרור שוקולד: בקערה גדולה עמידה בחום שוקלים 2/3 מכמות השוקולד המריר (670 גר'). מוסיפים פנימה את חמאת הקקאו, וממיסים במיקרוגל במספר פעמים ( ...
טמפרור שוקולד: מה זה אומר, למה חשוב ואיך עושים את …
טמפרור שוקולד הוא אחד התהליכים הקריטיים שמבדילים בין שוקולד חובבני למקצועי. עבודה עם הטמפרטורות הנכונות תתן לשוקולד שלכם ברק, קול פיצוח בעת הנגיסה וטקסטורה שנמסה בדיוק במגע עם הפה.
המדריך למטמפרר המתחיל! | Bar zohar
https://barzoharbake.wordpress.com/המדריך-למטמפרר-המתחילמעבר לפרק הבא- פרק ראשון: טכניקות טמפרור. המדריך למטמפרר המתחיל: אני זוכר שכשהתחלתי את ההתעניינות שלי בקונדיטוריה, היו שני דברים שהלחיצו אותי, הראשון- מקרונים, והשני- טימפרור שוקולד.
Feb 23, 2016 · מה זה טמפרור שוקולד? טימפרור הוא תהליך שמשפיע על מרקם השוקולד ומראהו והופך אותו יותר יציב לאורך זמן. לשוקולד הלא-מטומפרר אנחנו קוראים שוקולד פתוח.כל שוקולד שתקנו בחנות וגם אצל שוקולטיירים עבר טימפרור כי חיי המדף של ...
המדריך למטמפרר המתחיל! | Bar zohar
https://barzoharbake.wordpress.com › ...(בתמונה- מצד ימין שוקולד שלא עבר תבליך טמפרור והתגבש עם נקודות לבנות וחסר ברק, מצד שמאל שוקולד שעבר תהליך טמפרור). תהליך הטמפרור בקצרה (נדון עליו בהרחבה ...
איך מטמפררים שוקולד + מתכון לפרלינים תוצרת בית | עוגיו.נט
www.oogio.net › home-made_pralinesDec 13, 2011 · טמפרור שוקולד: בקערה גדולה עמידה בחום שוקלים 2/3 מכמות השוקולד המריר (670 גר'). מוסיפים פנימה את חמאת הקקאו, וממיסים במיקרוגל במספר פעמים (מערבבים בין פעם לפעם) עד שהשוקולד נמס ומגיע לטמפרטורה של 45-50 מעלות. את יתרת השוקולד (330 גר') קוצצים במעבד מזון עם להב פלדה (אפשר גם לקצוץ ידנית בעזרת סכין חדה מאוד).
טמפרור שוקולד והגביש החמישי - קקאו טבעי
https://www.cacaotv.co.il › post › 2018/08/19 › טמפרור-שו...שוקולד שלא עבר טמפרור נקרא גם "שוקולד פתוח" וקצת קשה יותר לעבוד איתו ולעצב בתבניות (לעיתים נוטה להידבק ו"להתקע"), הוא רגיש מאוד לשינויי ...
טמפרור שוקולד: מה זה אומר, למה חשוב ואיך עושים את זה נכון?
https://www.chocolatepanda.co.il › ט...שוקולד לא מטומפרר נקרא שוקולד “פתוח” – הוא נמס מהר יותר במגע עם חום הגוף ולעיתים מרגיש “חם” ו”זורם” יותר, אך קשה יותר לעבוד איתו ולקבע אותו ...
טמפרור שוקולד: מה זה אומר, למה חשוב ואיך עושים את זה נכון ...
www.chocolatepanda.co.il › טמפרור-שוקולדטמפרור שוקולד הוא אחד התהליכים הקריטיים שמבדילים בין שוקולד חובבני למקצועי. עבודה עם הטמפרטורות הנכונות תתן לשוקולד שלכם ברק, קול פיצוח בעת הנגיסה וטקסטורה שנמסה בדיוק במגע עם הפה.
Xnet - יפה נמס: איך להמיס שוקולד בצורהנכונה כדי שיישאר ...
https://xnet.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4727846,00.htmlאיך לטמפרר שוקולד (ולהכין פרלינים) | Cake Lab
www.cake-lab.org › איך-לטמפרר-שוקולדApr 11, 2017 · בשוקולד יש גבישים יציבים ולא יציבים של חמאת קקאו. מה שמקנה לשוקולד את התכונות הנפלאות האלה הם הגבישים היציבים ותהליך הטמפרור עוזר לנו להביא אותם לביטוי בשוקולד ופחות את הגבישים הלא יציבים. תהליך הטמפרור מורכב משלושה שלבים: חימום השוקולד עד להמסת כל הגבישים. קירור השוקולד עד לנקודה בה מתחילים כל הגבישים להתגבש חזרה.
איך לטמפרר שוקולד (ולהכין פרלינים) | Cake Lab
Apr 11, 2017 · למדתי טמפרור (או טמפרינג) מהו. שוקולד שנקנה מהחנות הוא כבר מטומפרר. שוקולד כזה אמור להיות מבריק, לא נמס בקלות או משאיר סימנים כשנוגעים …
טמפרור - cacaotv.co.il
www.cacaotv.co.il › post › 2016/02/23Feb 23, 2016 · מה זה טמפרור שוקולד? טימפרור הוא תהליך שמשפיע על מרקם השוקולד ומראהו והופך אותו יותר יציב לאורך זמן. לשוקולד הלא-מטומפרר אנחנו קוראים שוקולד פתוח.כל שוקולד שתקנו בחנות וגם אצל שוקולטיירים עבר טימפרור כי חיי המדף של שוקולד פתוח קצרים בהרבה.
טמפרור שוקולד - גילת עקנין - YouTube
www.youtube.com › watchאיך לטמפרר שוקולד בקלותFOLLOW ME - ניתן לעקוב אחרייwebsite → www.gilataknin.comInstagram → www.instagram.com/gilatakninfacebook ...
טמפרור שוקולד באמצעות מיקריו - נלי ימפולסקי
https://nelly.co.il › בלוגטמפרור. כמה פחד יש במילה קטנה אחת וכמה רגשות היא מעוררת. אני כותבת את הפוסט הזה במטרה להוריד את מפלס החרדה ולהגיד לכם שיש שיטה קסומה לטמפרור שוקולד – בקלות, ...
איך לטמפרר שוקולד (ולהכין פרלינים) | Cake Lab
https://www.cake-lab.org › איך-לטמפר...בתהליך העבודה, חשוב לשמור על השוקולד בטווח טמפרטורת הטמפרור ע”י חימום קצר מדי פעם על בן מארי, אחרת הוא יתקשה ואז יש לטמפרר מחדש. טמפרור שוקולד ...
תהליך טמפרור השוקולד - De Beer
https://www.de-beer.co.il/2017/05/21/תהליך-טמפרור-השוקולדMay 21, 2017 · דה-בר מציעים לך חוויה מיוחדת במינה! לצאת מהקופסה, לחוש, ליצור, לטעום וליהנות מכל רגע. בקרו באתר למידע על תהליך טמפרור השוקולד וצרו קשר לפרטים.
טמפרור שוקולד מדריך והדרך הטובה ביותר לעשות את זה ! | פודיז
foodiesrecipes.com › טמפרור-שוקולדאז איך עושים טמפרור שוקולד כמו שצריך?
שוקולד – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/שוקולדשוקולד הוא ממתק העשוי מזרעים מותססים, קלויים וטחונים של עץ הקקאו הטרופי (Theobroma cacao; "תאוברומה" ביוונית 'מזון האלים'). השוקולד הוא שילוב של מוצקי קקאו וסוכר בשילוב מרכיבים נוספים - לציטין, שתפקידו לסייע למסה להיות נוזלית ...