חיפשת:

בשר טחון ויקיפדיה

בשר – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/בשר
בָּשָׂר הוא כינוי כולל לחלקי הגוף של בעלי חיים כאשר אלו משמשים למאכל – רקמת שריר, איברים פנימיים וכו' – בעבור בני אדם, טורפים, אוכלי נבלות ואוכלי כול. הבשר עשיר בשומן ובפרט בשומן רווי, מכיל וויטמינים שונים דוגמת B12 ובמינרלים שונים כאבץ, ורקמת השריר עשירה בחלבון. בבשר כמות זעירה של פחמימות המאוחסנות כגליקוגן. התנגדות לצריכת בשר מתבססת על טיעונים שונים ובהם טיעונים מוסריים, בריאותיים, אקולוגיים ורוחניים. ציבורים הנמנעים מצריכת בשר הם למשל צמחונים וטבעונים.
בשר בקר - ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org › wiki › בשר...
נתחים לבשר טחון[עריכת קוד מקור | עריכה]. צוואר – שריר המתאים בעיקר לטחינה. נתח מס' 10. פלדה ("בשר כסלים". אנגלית: Flank) – ...
בשר טחון – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › בשר_טחון
בשר טחון; מאכלים; סוג: intermediate good, knife cut, מזון, בשר: מרכיבים עיקריים: בשר, סאלו
קציץ בשר – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › קציץ_בשר
קציץ בשר. מאכל שומני ביותר וטעים: קְצִיץ בָּשָׂר (ב אנגלית: Meatloaf) הוא מאכל העשוי מ בשר טחון (בדרך כלל בשר בקר, או שילוב של בשר בקר עם בשר כבש או בשר חזיר) מתובל, אשר מעוצב לצורת כיכר (בדומה ל כיכר ...
בשר – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › בשר
בשר הוא אחד המקורות לוויטמין b12. הימנעות מצריכת בשר מגדילה את הסיכוי למחסור בוויטמין b12. לצד זה, צריכת בשר בכמות גדולה, כמו כל צריכת-יתר, גורמת למספר תופעות בעלות השפעה שלילית.
בולונז ויקיפדיה - מנוע חיפוש סרצ' - srch
https://srch.co.il › בולונז-ויקיפדיה
בולונז ויקיפדיה. בשר טחון – ויקיפדיה. https://he.wikipedia.org/wiki/בשר_טחון. בשר טחון הוא בשר קצוץ דק, על ידי מטחנת בשר או סכין קיצוץ. סוג נפוץ של בשר טחון ...
בשר טחון - Ground meat - Wikipedia
https://he2.wiki › wiki › Ground_meat
בשר טחון , הנקרא טחון או בשר טחון מחוץ לצפון אמריקה (כלומר בבריטניה ו Commonwealth מדינות), ו keema או qeema ( הינדוסטנית : क़ीमा ( דוואנגרי ) ...
קציצה – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › קציצה
בין המרכיבים המרכזיים בקציצות אפשר למצוא קציצות בשר (המכונות גם כדור בשר ), קציצות מקטניות (לדוגמה: קציצות פלאפל, העשויות מחומוס או מפול), קציצות דגים (למשל געפילטע פיש) וקציצות ירקות שונים.
בשר בקר – ויקיפדיה
he.wikipedia.org › wiki › בשר_בקר
בשר. בשר בקר הוא בשר שמקורו בשרירי ה פרה. בלשון הדיבור משמשת המילה "בשר" בדרך כלל לתיאור בשר בקר, ואילו בשר דג או תרנגול מכונים " דג " ו" עוף " בהתאמה. איברים פנימיים של בקר המשמשים ל מאכל מכונים ...
קציצה – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/קציצה
בין המרכיבים המרכזיים בקציצות אפשר למצוא קציצות בשר (המכונות גם כדור בשר ), קציצות מקטניות (לדוגמה: קציצות פלאפל, העשויות מחומוס או מפול), קציצות דגים (למשל געפילטע פיש) וקציצות ירקות שונים.
בשר מתורבת – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/בשר_מתורבת
בשר טחון – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/בשר_טחון
בשר טחון הוא בשר קצוץ דק, על ידי מטחנת בשר או סכין קיצוץ. סוג נפוץ של בשר טחון הוא בשר בקר טחון, אך סוגים רבים אחרים של בשרים מוכנים באופן דומה, כולל בשר חזיר, בשר כבש ובשר עוף. בתת-היבשת ההודית, טוחנים גם בשר כבש וגם בשר עז (אנ') לייצור כמא.
המטבח הטורקי – ויקיפדיה
library.answerthepublic.net › he › A
סוג זה אינו מכיל בשר טחון, מוגש קר ונקרא גם סרמה ("נעטף" בטורקית). המילה סרמה משמשת גם עבור סוגי קינוחים מסוימים, כמו פיסטיק סרמה (מילוי פיסטוק).
בשר בקר – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/בשר_בקר
בשר בקר הוא בשר שמקורו בשרירי הפרה.בלשון הדיבור משמשת המילה "בשר" בדרך כלל לתיאור בשר בקר, ואילו בשר דג או תרנגול מכונים "דג" ו"עוף" בהתאמה. איברים פנימיים של …
כמה שוקל 1 כוס בקר טחון מבושל? - אנציקלופדיה של ויקיפדיה?
https://wikipedikia.org › how-much-...
אז איך אתה להפסיק להתכווץ בשר? השתמש בחום רטוב. תבשיל אותו, תבשיל אותו, הרתיח אותו - הכל כרוך בבישול בשר במים.
סטייק סולסברי - ויקיפדיה
https://iw.hrvwiki.net › Salisbury_steak
סטייק סולסברי הוא מאכל, שמקורו ב ארצות הברית, עשוי מתערובת של בשר בקר טחון ומרכיבים אחרים ובדרך כלל מוגש עם רוֹטֶב אוֹ רוטב חום. זו גרסה של סטייק המבורג.
קציצה – ויקיפדיה - Classici Stranieri
https://www.classicistranieri.com › קצ...
כל העשוי מבשר טחון ×?ו קצוץ (ומכ×?ן הש×? "קציצה") ומרכיבי×? נוספי×? וצורתה לרוב עגלגלה. בשל צורתה מכונה ג×? כדור בשר. קציצה עשויה לכלול ג×?