חיפשת:

בולונז ויקיפדיה

בולוניה – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/בולוניה
הסיפור מאחורי רוטב בולונז - מגזין Rest
https://www.rest.co.il › article
הסיפור מאחורי רוטב בולונז. בשר טחון, עגבניות, בצל, שמן זית ותבלינים, זה הסוד להפיכת מנת פסטה רגילה לפסטה עם היסטוריה בניוח איטלקי שכל אחד ...
רוטב בולונז – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/רוטב_בולונז
ספר לימוד בוויקיספר: מתכון לספגטי בולונז תמונות ומדיה בוויקישיתוף: רוטב בולונז המתכון המקורי, שמור בלשכת המסחר בבולוניה [1]
כמה זמן נותר שאריות כבש? - אנציקלופדיה של ויקיפדיה?
https://wikipedikia.org › how-long-d...
חימום בולונז מחדש4. אני עושה כל זה זמן. כל עוד הוא מבושל טרי ומאושר. רק לחמם מחדש זה פעם אחת, אז צלחו את הכמות הנדרשת ...
פרנקו בולונז - ויקיפדיה
https://iw.wikiqube.net › wiki › Fran...
פרנקו בולונז - ויקיפדיה - Franco Bolognese. פרנקו בולונז (המאה ה -14) הייתה אִיטַלְקִית צייר, פעיל כצייר מיניאטורי (מאיר).
Bolognese Dog Breed Information - American Kennel Club
https://www.akc.org › Dog Breeds
Right breed for you? Bolognese information including personality, history, grooming, pictures, videos, and the AKC breed standard.
לזניה – ויקיפדיה
https://he.m.wikipedia.org/wiki/לזניה
לזניָה (מאיטלקית: Lasagne, לזניֶה) היא סוג של דפי פסטה, וכן מאכל איטלקי המבוסס עליהן, המכיל, בדומה לפיצה, גם גבינה ורוטב, לצד ראגו (רוטב בולונז).
קרלו קרטי (מלחין בולונז) - ויקיפדיה
https://iw.hrvwiki.net › wiki › Carlo_...
קרלו קרטי (4 בנובמבר 1807 - 29 בדצמבר 1872) היה א בולונז אִיטַלְקִית צֶ'לָן, מחנך ו מַלחִין. הוא למד כינור תחת רולה (אולי אנטוניו רולהואז הצ'לו תחת ...
ספגטי – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/ספגטי
File:Steak-Silhouette.svg - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/File:Steak-Silhouette.svg
File:Steak-Silhouette.svg. Size of this PNG preview of this SVG file: 360 × 220 pixels. Other resolutions: 320 × 196 pixels | 640 × 391 pixels | 800 × 489 pixels | 1,024 × 626 pixels | 1,280 × 782 pixels | 2,560 × 1,564 pixels. This is a file from the Wikimedia Commons. Information from …
מה זה בולונז - מילון עברי עברי - מילוג
https://milog.co.il › בולונז
רוטב בולונז הוא רוטב לפסטה שמקורו מבולוניה, איטליה, המבוסס על בשר טחון, עגבניות ויין אדום. בבולוניה נהוג להגיש את הרוטב עם פסטה רחבה, בייחוד טליאטלה, ...
בשר טחון – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/בשר_טחון
בשר טחון הוא בשר קצוץ דק, על ידי מטחנת בשר או סכין קיצוץ. סוג נפוץ של בשר טחון הוא בשר בקר טחון, אך סוגים רבים אחרים של בשרים מוכנים באופן דומה, כולל בשר חזיר, בשר כבש ובשר עוף. בתת-היבשת ההודית, טוחנים גם בשר כבש וגם בשר עז (אנ') לייצור כמא.
Bolognese sauce - Wikipedia
https://en.wikipedia.org › wiki › Bolognese_sauce
Genuine ragù alla bolognese is a slowly cooked meat-based sauce, and its preparation involves several techniques, including sweating, sautéing and braising.
נדיה בולאנז'ה – ויקיפדיה
https://he.wikipedia.org/wiki/נדיה_בולאנז'ה
נדיה בולאנז'ה (צרפתית: Nadia Boulanger; ‏16 בספטמבר 1887 - 22 באוקטובר 1979) הייתה מלחינה, מנצחת ופרופסור למוזיקה בעלת השפעה רבה בעולם המוזיקה. לימדה רבים מחשובי המלחינים והמנצחים של המאה ה-20.